Har du en kollega under 35 år, som fortjener et stort skulderklap for sit vigtige arbejde med sustainability?
Så kan du nu og frem til 31. august indstille din kandidat til prisen ’Årets Sustainability Håb’, som vil blive uddelt ved årets Sustain Awards 2021, der løber af stablen 14. oktober.
Efter sidste års bragende succes gentager Sustain Report vores awardshow, der har den simple men ambitiøse målsætning at styrke sustainability-miljøet i Danmark og binde branchen tættere sammen, så vi får løftet den næste generation af sustainability-professionelle.
Det I skal gøre:
Hvis I har en medarbejder, som er under 35 år, og som fortjener at blive ’Årets Sustainability Håb’, skal I blot lave en indstilling på 100-300 ord, hvor I fortæller, hvad kandidaten arbejder med i forhold til sustainability, og hvorfor kandidaten fortjener prisen.
Vi har desuden brug for kandidatens navn, alder, titel og e-mail.
Det hele skal sendes til awards@sustainreport.dk senest 10. september, men meget gerne før.
Vi vil løbende bringe Q&A med de indstillede kandidater på sustainreport.dk, hvor vi vil spørge ind til, hvad de arbejder med i forhold til sustainability, hvorfor de brænder for det, og hvad deres fremtidsdrømme er.
Til oktober vil der blive udvalgt syv kandidater, som vil være en del af de endeligt nominerede til ‘Årets Sustainability Håb’. Udvælgelsen af de i alt tre vindere af prisen bliver foretaget af juryen bestående af:

Hvis en af kandidaterne til de tre priser er fra samme virksomhed som et jurymedlem, kan medlemmet ikke stemme på den pågældende kandidat.
Sustain Awards bliver afholdt d. 14. oktober 2021 kl. 13-18, hvor vinderne modtager deres hæder på scenen. På dagen vil der også være uddeling af tre andre priser: ’Årets Sustainability Leder’, ’Årets Omstilling’ og ’Årets Purpose’, mens der i løbet af dagen bliver afholdt flere inspirerende oplæg.
Forsiden lige nu:

Forskerne er taberne, når fuptidsskrifter går på rov
En voksende underskov af såkaldte fagfællebedømte fuptidsskrifter truer forskningskvalitet og risikerer at knuse forskeres karrierer. Men der er råd at hente for at undvige de brodne kar.

Derfor blev Niels Bohr Instituttet NATO’s nye kvantecenter
Niels Bohr Instituttet bliver NATO’s nye kvantecenter, og det skaber enorme perspektiver for udviklingen af dansk kvanteforskning og for Danmark som forskningsnation. Vi har spurgt lederen af Niels Bohr Instituttet, hvordan det lykkedes at skaffe centret til Danmark.

Blå proteiner kan rense indre farvande og levere mere bæredygtig mad
Der er særdeles gunstige betingelser for at dyrke tang og muslinger i de danske fjorde, fremhæver professor Jens Kjerulf Petersen, DTU Aqua. Muslingeproduktionen har potentiale til 20-30 gange den nuværende størrelse.
Seneste artikler:

Robothænder med følelser
Jakob Dideriksen fra Aalborg Universitet har med en støtte fra Danmarks Frie Forskningsfond undersøgt, om man kan skabe robotarme, som kan imitere nervesystemet i vores hænder og arme. Det kan vi godt. Men der er stadig lang vej endnu.

Jens Lundgren: – Jeg var lægestuderende, havde kludder i mit privatliv og ønskede at tage orlov. Så fik jeg en øjenåbner
DERFOR BLEV JEG FORSKER: Midt i en periode med kludder i privatlivet blev Jens Lundgren inviteret til det føderale forskningsinstitut NIH i USA. Det blev en øjenåbner for ham.

Mathias Poulsen: – Mine spørgsmål trængte sig på: Bidrager legen til samfundets demokratiske samtaler?
DERFOR BLEV JEG FORSKER: Mathias Poulsen startede en international legefestival, som udviklede sig til et levende, legende fællesskab. Derfra mærkede han en længsel efter at stille store spørgsmål.
Loading...
Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.
