Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Hvem er ‘Årets Sustainability Håb’ 2021?

Efter sidste års succes gentager vi Sustain Awards – nu har I muligheden for at indstille en kollega til prisen ‘Årets Sustainability Håb’.

Efter sidste års succes gentager vi Sustain Awards – nu har I muligheden for at indstille en kollega til prisen 'Årets Sustainability Håb'.

Har du en kollega under 35 år, som fortjener et stort skulderklap for sit vigtige arbejde med sustainability?

Så kan du nu og frem til 31. august indstille din kandidat til prisen ’Årets Sustainability Håb’, som vil blive uddelt ved årets Sustain Awards 2021, der løber af stablen 14. oktober.

Efter sidste års bragende succes gentager Sustain Report vores awardshow, der har den simple men ambitiøse målsætning at styrke sustainability-miljøet i Danmark og binde branchen tættere sammen, så vi får løftet den næste generation af sustainability-professionelle.

Det I skal gøre:

Hvis I har en medarbejder, som er under 35 år, og som fortjener at blive ’Årets Sustainability Håb’, skal I blot lave en indstilling på 100-300 ord, hvor I fortæller, hvad kandidaten arbejder med i forhold til sustainability, og hvorfor kandidaten fortjener prisen.

Vi har desuden brug for kandidatens navn, alder, titel og e-mail.

Det hele skal sendes til awards@sustainreport.dk senest 10. september, men meget gerne før.


Vi vil løbende bringe Q&A med de indstillede kandidater på sustainreport.dk, hvor vi vil spørge ind til, hvad de arbejder med i forhold til sustainability, hvorfor de brænder for det, og hvad deres fremtidsdrømme er.

Til oktober vil der blive udvalgt syv kandidater, som vil være en del af de endeligt nominerede til ‘Årets Sustainability Håb’. Udvælgelsen af de i alt tre vindere af prisen bliver foretaget af juryen bestående af:

Hvis en af kandidaterne til de tre priser er fra samme virksomhed som et jurymedlem, kan medlemmet ikke stemme på den pågældende kandidat.

Sustain Awards bliver afholdt d. 14. oktober 2021 kl. 13-18, hvor vinderne modtager deres hæder på scenen. På dagen vil der også være uddeling af tre andre priser: ’Årets Sustainability Leder’, ’Årets Omstilling’ og ’Årets Purpose’, mens der i løbet af dagen bliver afholdt flere inspirerende oplæg.

Læs mere om Sustain Awards her.

Forsiden lige nu:

Derfor blev Niels Bohr Instituttet NATO’s nye kvantecenter

Niels Bohr Instituttet bliver NATO’s nye kvantecenter, og det skaber enorme perspektiver for udviklingen af dansk kvanteforskning og for Danmark som forskningsnation. Vi har spurgt lederen af Niels Bohr Instituttet, hvordan det lykkedes at skaffe centret til Danmark.

Seneste artikler:

Robothænder med følelser

Jakob Dideriksen fra Aalborg Universitet har med en støtte fra Danmarks Frie Forskningsfond undersøgt, om man kan skabe robotarme, som kan imitere nervesystemet i vores hænder og arme. Det kan vi godt. Men der er stadig lang vej endnu. 

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.