Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Sustain

Hvem er ‘Årets Sustainability Håb’ 2021?

Efter sidste års succes gentager vi Sustain Awards – nu har I muligheden for at indstille en kollega til prisen ‘Årets Sustainability Håb’.

Efter sidste års succes gentager vi Sustain Awards – nu har I muligheden for at indstille en kollega til prisen 'Årets Sustainability Håb'.

Har du en kollega under 35 år, som fortjener et stort skulderklap for sit vigtige arbejde med sustainability?

Så kan du nu og frem til 31. august indstille din kandidat til prisen ’Årets Sustainability Håb’, som vil blive uddelt ved årets Sustain Awards 2021, der løber af stablen 14. oktober.

Efter sidste års bragende succes gentager Sustain Report vores awardshow, der har den simple men ambitiøse målsætning at styrke sustainability-miljøet i Danmark og binde branchen tættere sammen, så vi får løftet den næste generation af sustainability-professionelle.

Det I skal gøre:

Hvis I har en medarbejder, som er under 35 år, og som fortjener at blive ’Årets Sustainability Håb’, skal I blot lave en indstilling på 100-300 ord, hvor I fortæller, hvad kandidaten arbejder med i forhold til sustainability, og hvorfor kandidaten fortjener prisen.

Vi har desuden brug for kandidatens navn, alder, titel og e-mail.

Det hele skal sendes til awards@sustainreport.dk senest 10. september, men meget gerne før.


Vi vil løbende bringe Q&A med de indstillede kandidater på sustainreport.dk, hvor vi vil spørge ind til, hvad de arbejder med i forhold til sustainability, hvorfor de brænder for det, og hvad deres fremtidsdrømme er.

Til oktober vil der blive udvalgt syv kandidater, som vil være en del af de endeligt nominerede til ‘Årets Sustainability Håb’. Udvælgelsen af de i alt tre vindere af prisen bliver foretaget af juryen bestående af:

Hvis en af kandidaterne til de tre priser er fra samme virksomhed som et jurymedlem, kan medlemmet ikke stemme på den pågældende kandidat.

Sustain Awards bliver afholdt d. 14. oktober 2021 kl. 13-18, hvor vinderne modtager deres hæder på scenen. På dagen vil der også være uddeling af tre andre priser: ’Årets Sustainability Leder’, ’Årets Omstilling’ og ’Årets Purpose’, mens der i løbet af dagen bliver afholdt flere inspirerende oplæg.

Læs mere om Sustain Awards her.

Forsiden lige nu:

Ny aftale: Den nationale rumkonference skal afholdes på SDU, AU og AAU

Uddannelses- og Forskningsministeriet vil de næste tre år holde sin årlige nationale rumkonference i samarbejde med SDU, Aarhus Universitet og Aalborg Universitet. Første konference bliver afholdt på SDU i 2023 og vil få fokus på tværfaglighed i rumforskningen og vækstlaget i den danske rumindustri.

Værsgo, politikere: Her er forskningsverdens ønskeliste

Science Reports valgserie har afsøgt forskningsverdens udfordringer og ønsker til det kommende rul af politikere. Enden er nået, og nu lander hermed den samlede ønskeliste med de fem største ønsker til at sikre forskningen nu og i fremtiden.

Seneste artikler:

Da mennesket tæmmede sig selv, fik evolutionen et andet fortegn

Den antropologiske selvtæmningstese bliver udfoldet og tryktestet i en ny bog af videnskabsformidler Thomas Thaulov Raab. Han mener, at det er på tide, at der kommer en tværfaglig historie om, hvordan mennesket tæmmede sig selv.

Kæmpestor tilslutning til ny Science Festival for de alleryngste

En ny lillesøster til den landsdækkende Naturvidenskabsfestival ser ud til at få en flyvende start. Flere end 600 dagtilbud over hele Danmark er i denne uge i gang med deres første Mikro Science Festival fyldt med leg og små eksperimenter.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.