Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Lingerikæden Wunderwear stopper også salget af Copenhagen Cartel

GREENWASHING. Kæden vil se dokumentation for markedsføringspåstande. Copenhagen Cartel har i mail til forhandlere indrømmet, at deres produkter ikke er baseret på gamle fiskenet fra havet.

Nu har også lingerikæden Wunderwear indtil videre stoppet forhandlingen af Copenhagen Cartels produkter. Produkterne på billedet er ikke fra Copenhagen Cartel. PR-foto: Wunderwear.

Nu ligger lingerikæden Wunderwear sig i slipstrømmen af stormagasinet Magasin og har indtil videre stoppet salget af badetøj og sportstøj fra virksomheden Copenhagen Cartel.

Det sker efter, at vi her på Sustain Report har beskrevet, at Copenhagens Cartels produkter ikke, som virksomheden har hævdet, er fremstillet af fiskenet samlet op fra havet. De såkaldte ghost net udgør kun under en promille af materialet, som Copenhagen Cartel får fra den globale producent Aquafil.

-Vi har taget produkter af vores webshop og bedt vores frachisetagere om at stoppe salget af Copenhagen Cartels produkter. Vi afventer, at Copenhagen Cartel kan levere dokumentation for det, de har sagt om produkterne i deres markedsføring, siger kædedirektør Susanne Ipsen fra Wunderwear.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: