Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Mærsk og Stark var stærkest, da årets bedste rapportering om samfundsansvar blev kåret

Mens A.P. Møller – Mærsk fik CSR Prisen for niende gang, var der nye folk på scenen, da Stark blev belønnet for den bedste bæredygtighedsrapport fra en ikke-børsnoteret virksomhed.

Mærsk og Stark løb med priserne, da FSR - danske revisorer uddelte CSR Prisen, som Kronprinsesse Mary uddelte. Foto: Carsten Lundager/ FSR - danske revisorer.

De lyseblå er suveræne. I hvert fald når det gælder CSR-rapportering. For niende gang står A.P. Møller – Mærsk som vinder af CSR Prisen, som FSR – danske revisorer uddeler for god rapportering om samfundsansvar og bæredygtighed.

A.P. Møller – Mærsk vinder prisen i kategorien for børsnoterede virksomheder. I kategorien for unoterede virksomheder var det trælast- og byggemarkedskæden Stark Group, som slog sømmet helt i og kunne indkassere hæder og blomster som blev overrakt af H.K.H. kronprinsesse Mary på et event tirsdag eftermiddag.

Mens A. P. Møller – Mærsk er en veteran i konkurrencen, er det første gang Stark er mellem de nominerede virksomheder.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: