Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Sustain

Partnerskab veksler viden til 20 procent vandreduktion og nyt klimakapitel

Fødevarepartnerskabet DRIP har gennem de sidste syv år samlet fødevarevirksomheder og videninstitutioner om ét fælles mål: Mere bæredygtigt vandforbrug.

Arla Foods Ingredients arbejder på at reducere sit vandforbrug ved at omdanne spildevand til teknisk vand på deres anlæg i Jylland. Foto: Arla Foods Ingredients.

Forskningsinstitutioner og en række store virksomheder som Carlsberg, Danish Crown, Grundfos, Arla Foods Ingredients og Tetra Pak har i det såkaldte DRIP-partnerskab udviklet metoder til betydelige vandbesparelser.

Mantraet de seneste syv år har været ”producer mere, men med mindre vand”.

-Det her er fremtidens model og vejen til mere bæredygtige løsninger, cementerer Levinia Scotti, som er ansvarlig for bæredygtighed hos Arla Foods Ingredients.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: