Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Podcast: Anne Clara Laugesen

De kommende syv uger, vil der komme syv episoder af podcasten: Sustain Report.

Her på Sustain Report har vi kastet os ud i noget nyt. Podcasten: Sustain Report.

De kommende syv uger, vil der hver uge udkomme en ny episode. Vi har nemlig hevet fat i de syv personer, der var nomineret til Årets Sustainabiltiy Håb og taget en snak med dem.

For hvem gemmer sig bag de syv forskellige sustainability ildsjæle, og hvem eller nærmere hvad har skubbet dem mod at engagere sig i bæredygtighed?

Første episode: Anne Clara Laugesen
Det hele startede da hun i sit sabbatår var en tur i Peru. Her mødte hun en verden, hun ikke havde set før, og det var med til at rykke hende i en mere bæredygtig retning.

Derfor var det oplagte valg også at arbejde for virksomheden Viggo, der er et grønt alternativ til taxaer. Selvom hendes titel er Head of Marketing, så har hun bl.a. udregnet Viggos CO2 udledning, fordi hun selv synes, det er sjovt og spændende.

For ja, følelser, passion og tårnhøje idealistiske ambitioner er nok de fire ord, som beskriver alle syv Sustainability Håb bedst.

Hør første episode af podcasten ‘Sustain Report’ nederst i artiklen, eller find den der, hvor du lytter til dine podcasts.
(OBS. Findes ikke på Itunes endnu) 

Forsiden lige nu:

Sådan tackler fondene den stigende magt

I SPORENE PÅ MAGTEN. I takt med at de danske fondes magt og muligheder skyder i vejret, arbejder fondene på tiltag, der sikrer fair forskning. Fem fokuspunkter brænder igennem.

Fysikerne får velkendt ansigt som institutleder

Professor Joachim Mathiesen tiltræder fra 1. december 2023 som ny institutleder på Niels Bohr Institutet. Her får han ansvaret for at lede et institut i rivende national og international udvikling.

Seneste artikler:

Robothænder med følelser

Jakob Dideriksen fra Aalborg Universitet har med en støtte fra Danmarks Frie Forskningsfond undersøgt, om man kan skabe robotarme, som kan imitere nervesystemet i vores hænder og arme. Det kan vi godt. Men der er stadig lang vej endnu. 

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.