Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Podcast: Martin Slipsager Frandsen

De kommende syv uger, vil der komme syv episoder af podcasten: Sustain Report.

Her på Sustain Report har vi kastet os ud i noget nyt. Podcasten: Sustain Report.

Vi har nemlig hevet fat i de syv personer, der var nomineret til Årets Sustainabiltiy Håb og taget en snak med dem.

For hvem gemmer sig bag de syv forskellige sustainability ildsjæle, og hvem eller nærmere hvad har skubbet dem mod at engagere sig i bæredygtighed?

Anden episode: Martin Slipsager Frandsen
En tur til Kenya med familie fik Martin til at slå øjnene op. Kontrasten mellem den sikre bobbel derhjemme og Afrikas sociale ulighed var det første skub mod en mere bæredygtig sjæl.

Gennem sit første job blev han introduceret til bæredygtige investeringer, og efter få år på arbejdsmarked fik han jobbet ved Danske Bank. Her har han blandt andet stået for projektet ‘Global Sustainable Future’.

Hør anden episode af podcasten ‘Sustain Report’ nederst i artiklen, eller find den der, hvor du lytter til dine podcasts.

 

Forsiden lige nu:

Sådan tackler fondene den stigende magt

I SPORENE PÅ MAGTEN. I takt med at de danske fondes magt og muligheder skyder i vejret, arbejder fondene på tiltag, der sikrer fair forskning. Fem fokuspunkter brænder igennem.

Fysikerne får velkendt ansigt som institutleder

Professor Joachim Mathiesen tiltræder fra 1. december 2023 som ny institutleder på Niels Bohr Institutet. Her får han ansvaret for at lede et institut i rivende national og international udvikling.

Seneste artikler:

Robothænder med følelser

Jakob Dideriksen fra Aalborg Universitet har med en støtte fra Danmarks Frie Forskningsfond undersøgt, om man kan skabe robotarme, som kan imitere nervesystemet i vores hænder og arme. Det kan vi godt. Men der er stadig lang vej endnu. 

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.