Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Podcast: Tenna Skov Thorsted

Fjerde episode af ‘Sustain Report’: Tenna Skov Thorsted, Carlsberg.

– Det er virkelig noget, hvor jeg kniber mig selv i armen hver dag og tænker, hvordan jeg kan være så heldig at have fået lov til at få sådan en fed stilling.

Det siger Tenna Skov Thorsted i fjerde episode af podcasten Sustain Report, hvor vi har taget en snak om, hvordan det er at være Sustainability Manager i Carlsberg som 27 årig.

Men lige så stille sniger samtalen sig over på partnerskaber, dåsebajere og passion. Tenna er endnu en sustainability ildsjæl og var ligeledes nomineret til Årets Sustainability Håb 2020 ved Sustain Awards.

Hør fjerde episode af Sustain Report, hvor du lytter til dine podcast.

Podcasten: Sustain Report

Her på Sustain Report har vi kastet os ud i noget nyt. Podcasten: Sustain Report.

Vi har nemlig hevet fat i de syv personer, der var nomineret til Årets Sustainabiltiy Håb og taget en snak med dem.

For hvem gemmer sig bag de syv forskellige sustainability ildsjæle, og hvem eller nærmere hvad har skubbet dem mod at engagere sig i bæredygtighed?

Forsiden lige nu:

Forskningsmagten er blevet placeret i skødet på fondene

I SPORENE PÅ MAGTEN. Staten har svigtet som forskningspolitisk anker og finansierende myndighed. Særligt de erhvervsdrivende fonde udfylder tomrummet med mere produkt- og patentorienterer forskning, vurderer magtforskere.

I vesten forsker vi mest i egen navle – det former vores forståelse for verden

Et nyt studie fra SDU viser, at vi har et skævvredet billede af verdens plantedata, fordi den fortrinsvis er indsamlet i og af rige lande, hvilket gør os mindre modstandsdygtige over for klimaforandringernes effekter. Det er et eksempel på et større problem med en strukturel, global ulighed i akademia, mener forskere fra DIIS.

Ny evaluering viser stor tilfredshed med GTS-institutterne

GTS-institutternes tilbud til dansk erhvervsliv skaber værdi for alle typer af virksomheder, viser en ny evaluering, som Uddannelses- og Forskningsstyrelsen står bag. Særligt yder institutterne et vigtigt bidrag til en grøn omstilling.

Seneste artikler:

Robothænder med følelser

Jakob Dideriksen fra Aalborg Universitet har med en støtte fra Danmarks Frie Forskningsfond undersøgt, om man kan skabe robotarme, som kan imitere nervesystemet i vores hænder og arme. Det kan vi godt. Men der er stadig lang vej endnu. 

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.