Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

SEGES-topchef vil levere viden om bæredygtighed med både armslængde og armkrog 

Uafhængighed, et stærkt fagligt miljø, en god virksomhedskultur og muligheden for at levere viden, der kan understøtte landbrugets grønne omstilling var afgørende for, at Tom Heron takkede ja til topposten i SEGES Innovation.

Efter næsten 30 år i rådgiverbranchen, er det innovation og grøn omstilling af landbruget, som står centralt i Tom Herons arbejdsliv. PR-foto: SEGES Innovation.

Muligheden for at gøre en forskel på helt centrale områder i den grønne omstilling, både for planeten og den enkelte landmand, stod øverst på Tom Herons liste over grunde til at takke ja til jobbet som adm. direktør i SEGES Innovation.

Efter 30 år med en enkelt afstikker på godt fire år som teknikdirektør i Horsens Kommune, sagde han farvel til ingeniørfirmaet Niras, hvor han siden begyndelsen af 90’erne har taget turen fra nyuddannet fagspecialist til direktør. De seneste syv år som en af drivkræfterne i arbejdet med bæredygtighed.

Med en baggrund som geolog har han især arbejdet med miljø, energi og vandområdet. Da sommerferien var slut, blev det skiftet ud med fødevareproduktion i SEGES Innovation, som med Tom Heron ved roret er lagt fra land efter store forandringer i organisationen.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: