Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Sustain

Tidligere Unicef-generalsekretær skal rådgive virksomheder om verdensmål

En ny rådgivningsvirksomhed med fokus på FN’s verdensmål får Steen M. Andersen i spidsen.

En ny rådgivningsvirksomhed skal hjælpe danske virksomheder med at bruge verdensmålene i forretningsudviklingen.

– De virksomheder, som arbejder med verdensmålene nu, bliver dem, som klarer sig bedst fremover, siger Steen M. Andersen, som er medejer og direktør for FCG Global Goals i en pressemeddelelse.

Han har en baggrund som generalsekretær for Unicef fra 1995 til 2019.

– Det er virksomheder, som proaktivt investerer i produktudvikling, forholder sig til blandt andet forbrugerkrav, lovgivning, evnen til at tiltrække og fastholde medarbejdere, tilføjer Steen M. Andersen i meddelelsen.

FCG Global Goals bliver dermed den syvende virksomhed i First Chair Group, som består af flere virksomheder med kompetencer inden for PR, reklame, human ressources, events, forretningsudvikling, digitalisering m.m.

Derudover samarbejder FCG Global Goals også med rådgivende ingeniører og markedsanalysevirksomheder.

First Chair Groups adm. direktør ser frem til, at verdensmålene bliver et nyt rådgivningsområde:

– Steen M. Andersen har efter 24 år i FN-systemet en dyb indsigt i verdensmålene og globale forhold, og han har i Unicef været involveret i talrige samarbejder med erhvervslivet. Det har han også det sidste års tid i hans selvstændige rådgivningsvirksomhed, ligesom han havde tætte relationer til erhvervslivet, da han stod i spidsen for den gruppe, der i 2019 arrangerede VL-Døgnet om verdensmålene, siger han i meddelelsen.

Læs Steen M. Andersens debatindlæg om, hvordan corona-pandemien påvirker verdensmålene på Sustain Report.

Forsiden lige nu:

Lasse Horne Kjældgaard bliver direktør for Carlsbergfondet

Den 1. januar 2023 tiltræder Lasse Horne Kjældgaard som direktør for Carlsbergfondet og bliver dermed den første direktør i Carlsbergfondets historie. Ansættelsen sker som led i en ambition om at styrke fondets governance-struktur og samtidig sikre det bedst mulige samspil på tværs af fondets forskellige afdelinger.

Seneste artikler:

Da mennesket tæmmede sig selv, fik evolutionen et andet fortegn

Den antropologiske selvtæmningstese bliver udfoldet og tryktestet i en ny bog af videnskabsformidler Thomas Thaulov Raab. Han mener, at det er på tide, at der kommer en tværfaglig historie om, hvordan mennesket tæmmede sig selv.

Kæmpestor tilslutning til ny Science Festival for de alleryngste

En ny lillesøster til den landsdækkende Naturvidenskabsfestival ser ud til at få en flyvende start. Flere end 600 dagtilbud over hele Danmark er i denne uge i gang med deres første Mikro Science Festival fyldt med leg og små eksperimenter.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Click to comment

Leave a Reply