Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Tidligere Unicef-generalsekretær skal rådgive virksomheder om verdensmål

En ny rådgivningsvirksomhed med fokus på FN’s verdensmål får Steen M. Andersen i spidsen.

En ny rådgivningsvirksomhed skal hjælpe danske virksomheder med at bruge verdensmålene i forretningsudviklingen.

– De virksomheder, som arbejder med verdensmålene nu, bliver dem, som klarer sig bedst fremover, siger Steen M. Andersen, som er medejer og direktør for FCG Global Goals i en pressemeddelelse.

Han har en baggrund som generalsekretær for Unicef fra 1995 til 2019.

– Det er virksomheder, som proaktivt investerer i produktudvikling, forholder sig til blandt andet forbrugerkrav, lovgivning, evnen til at tiltrække og fastholde medarbejdere, tilføjer Steen M. Andersen i meddelelsen.

FCG Global Goals bliver dermed den syvende virksomhed i First Chair Group, som består af flere virksomheder med kompetencer inden for PR, reklame, human ressources, events, forretningsudvikling, digitalisering m.m.

Derudover samarbejder FCG Global Goals også med rådgivende ingeniører og markedsanalysevirksomheder.

First Chair Groups adm. direktør ser frem til, at verdensmålene bliver et nyt rådgivningsområde:

– Steen M. Andersen har efter 24 år i FN-systemet en dyb indsigt i verdensmålene og globale forhold, og han har i Unicef været involveret i talrige samarbejder med erhvervslivet. Det har han også det sidste års tid i hans selvstændige rådgivningsvirksomhed, ligesom han havde tætte relationer til erhvervslivet, da han stod i spidsen for den gruppe, der i 2019 arrangerede VL-Døgnet om verdensmålene, siger han i meddelelsen.

Læs Steen M. Andersens debatindlæg om, hvordan corona-pandemien påvirker verdensmålene på Sustain Report.

Forsiden lige nu:

Ekspert i forskningsfrihed om Danish Crown-sag: – Lignende kunne sagtens ske i dag

I 2022 kom Danske Universiteter med en grundig udarbejdet vejledning til regler for eksterne samarbejder. Men så længe at universiteterne fortsat er så afhængige af ekstern finansiering, er det svært for alvor at gardere sig mod lignende sager som det kritiserede samarbejde mellem Aarhus Universitet og Danish Crown, lyder det fra professor emeritus ved KU…

DTU er det bedste tekniske universitet i Europa

DTU har nået sin mission: De bliver anerkendt som talentfabrik og rugekasse for innovativ forskning og industrisamarbejder, der gavner samfundet. Derfor får de førstepladsen som det bedste tekniske universitet i Europa på den nye rangliste, EngiRank.

Seneste artikler:

Robothænder med følelser

Jakob Dideriksen fra Aalborg Universitet har med en støtte fra Danmarks Frie Forskningsfond undersøgt, om man kan skabe robotarme, som kan imitere nervesystemet i vores hænder og arme. Det kan vi godt. Men der er stadig lang vej endnu. 

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Click to comment

Leave a Reply