Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Andre skriver

Aalborg Universitet får ny direktør

Aalborg Universitets kommende direktør, Søren Lind Christiansen, 51, bringer et indgående kendskab til både professions- og universitetssektoren med sig til sit nye job som administrativ chef for AAU.

De seneste fire år har Søren Lind Christiansen været professionshøjskoledirektør for UC Absalon med hovedkvarter i Sorø og tidligere syv år som sekretariatschef på Syddansk Universitet (SDU). Undervejs har han taget en MBA i ledelse på Henley Business School, der handlede om motivation og kvaliteten af medarbejdernes indsats. Dertil et forløb hos INSEAD i Frankrig om ledelse af digitalisering.

Den nye direktørs chef, rektor Per Michael Johansen, glæder sig til samarbejdet:

– Søren har ambitioner for driften af universitetet og besidder værktøjerne til at forløse dem. Jeg glæder mig til at samarbejde med ham om at videreudvikle Fælles Service sammen med de mange dygtige medarbejdere i administrationen – både de centralt placerede og dem i institutadministrationerne – til gavn for kvaliteten i universitetets samlede administrative arbejdsgange, siger Per Michael Johansen.

Søren Lind Christiansen tiltræder den 1. november og han ser frem til at starte på Aalborg Universitet, hvor universitetsdirektørens arbejdsfelt bliver meget bredt.

– Det er netop udfordringen i at få bredden af de administrative opgaver på Aalborg Universitet til at gå op i en højere enhed, der gør jobbet så spændende. Jeg glæder mig til at være med til at udfolde det potentiale, der er blandt Aalborg Universitets medarbejdere, blandt andet ved at tydeliggøre hvordan administrationen bidrager til universitetets samlede værdikæde, siger Søren Lind Christiansen.

Søren Lind Christiansen blev fundet ved en omfattende proces under medvirken af rekrutteringsfirmaet Heidrick & Struggles og samtaler med et repræsentativt ansættelsesudvalg. Søren er uddannet cand.scient.pol. fra Århus Universitet i 1996. Han afløser Antonino Castrone, der efter seks år som direktør ønsker at stoppe. Privat er Søren Lind Christiansen gift med Anne Velling Christiansen, der for nylig er tiltrådt som kommunaldirektør i Mariagerfjord Kommune.

Forsiden lige nu:

Ranglisterne er på vej ud

Hvert år offentliggøres ranglister over de bedste universiteter, som har været tillagt stor magt over universiteternes prioritering. Det giver det ikke mening at underkaste universiteterne en kunstig og ensartet evaluering på tværs af traditioner, discipliner og geografi.


Seneste artikler:

McKinsey: Syv gode råd til klimaneutralitet og grønne gevinster

SOMMERLÆSNING: Mckinsey har undersøgt verdens førende virksomheders arbejde med bæredygtig og rentabel forretning. De erfaringer udstiller syv nøglefaktorer, som virksomheder bør fokusere på for at skalere og høste grønne gevinster.


Kvikguide: Sådan sikrer du dig mod at greenwashe

SOMMERLÆSNING: Sustain Report har allieret sig med tænketanken Frej og giver her virksomheder en quickquide til let og elegant at undgå greenwashing og dermed undgå at bryde markedsføringsloven.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.