Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Andre skriver

Aalborg Universitet får ny direktør

Aalborg Universitets kommende direktør, Søren Lind Christiansen, 51, bringer et indgående kendskab til både professions- og universitetssektoren med sig til sit nye job som administrativ chef for AAU.

De seneste fire år har Søren Lind Christiansen været professionshøjskoledirektør for UC Absalon med hovedkvarter i Sorø og tidligere syv år som sekretariatschef på Syddansk Universitet (SDU). Undervejs har han taget en MBA i ledelse på Henley Business School, der handlede om motivation og kvaliteten af medarbejdernes indsats. Dertil et forløb hos INSEAD i Frankrig om ledelse af digitalisering.

Den nye direktørs chef, rektor Per Michael Johansen, glæder sig til samarbejdet:

– Søren har ambitioner for driften af universitetet og besidder værktøjerne til at forløse dem. Jeg glæder mig til at samarbejde med ham om at videreudvikle Fælles Service sammen med de mange dygtige medarbejdere i administrationen – både de centralt placerede og dem i institutadministrationerne – til gavn for kvaliteten i universitetets samlede administrative arbejdsgange, siger Per Michael Johansen.

Søren Lind Christiansen tiltræder den 1. november og han ser frem til at starte på Aalborg Universitet, hvor universitetsdirektørens arbejdsfelt bliver meget bredt.

– Det er netop udfordringen i at få bredden af de administrative opgaver på Aalborg Universitet til at gå op i en højere enhed, der gør jobbet så spændende. Jeg glæder mig til at være med til at udfolde det potentiale, der er blandt Aalborg Universitets medarbejdere, blandt andet ved at tydeliggøre hvordan administrationen bidrager til universitetets samlede værdikæde, siger Søren Lind Christiansen.

Søren Lind Christiansen blev fundet ved en omfattende proces under medvirken af rekrutteringsfirmaet Heidrick & Struggles og samtaler med et repræsentativt ansættelsesudvalg. Søren er uddannet cand.scient.pol. fra Århus Universitet i 1996. Han afløser Antonino Castrone, der efter seks år som direktør ønsker at stoppe. Privat er Søren Lind Christiansen gift med Anne Velling Christiansen, der for nylig er tiltrådt som kommunaldirektør i Mariagerfjord Kommune.

Forsiden lige nu:


600 vandforskere samles om løsninger for drikkevand og spildevand

De næste dage samles 600 vandforskere til Danmarks største konference om vand. Det er ny rekord og begivenheden er den største af sin art. På konferencen præsenteres den seneste viden, der skal løse udfordringer for drikkevand, spildevand og klima.


Seneste artikler:


Podcast: Ramaskrig da Northside blev kødfri

Er der noget, der kan få folk helt op i det røde felt er det, hvis man tager kødet fra dem. Dele af publikum reagerede kraftigt på Northside Festivals beslutning om at blive kødfri i 2022. Men blev de væk? Smuglede de kød ind? Lyt med og bliv klogere.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.