Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Om Science Report

LÆS OM ABONNEMENTSMULIGHEDER HER

Vi fortæller, hvad der sker i det danske forskningsmiljø med historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Vi ser på tværs af forskningsverdenen, formidler trends og tendenser og spotter konsekvenserne

Vores fokus er at sætte spot på mega- og metatendenserne i dansk forskning, så alle der interesserer sig for forskning får et klart billede af, hvad der rør sig i det danske forskningsmiljø, og hvor vi er på vej hen.

Ved at levere velskrevne historier fra Danmarks bedste tænkere viser vi hvilke perspektiver for samfundsudviklingen, der tegnes i Danmarks forskningsmiljøer og vi beskæftiger os med de politiske sider af det danske forskningsmiljø med tyngde.

Science Report udkommer løbende på http://www.sciencereport.dk og sociale medier og udsender nyhedsbreve 43 uger om året.

Kvalitetsjournalistik koster penge. Derfor er vi nødt til at tage betaling for noget af vores journalistik. Er du interesseret i at høre mere om abonnementspriser, kan du læse mere her eller skrive en mail til info@sciencereport.dk, eller ringe til vores kommercielle afdeling på tlf. 7174 7168

Du kan også prøve 14 dage gratis og uden binding, ved at oprette dig her

Udover udgivelserne på http://www.sciencereport.dk producerer vi også journalistik for andre mediehuse. F.eks. laver vi fra primo 2018 podcasten “I Virkeligheden”, en videnskabspodcast til yngre lyttere i 29 afsnit, til Danmarks Radio.

Hvis du har en opgave eller en podcast du gerne vil have hjælp med, er du velkommen til at kontakte os på info@sciencereport.dk

REDAKTIONEN:
Bag Science Report står et hold dygtige journalister med indsigt i dansk forskning. Derudover bringer vi løbende indlæg fra forskere og nøgleaktører i den danske forskningsverden.

Science Reports faste redaktion består af:

Nana Elving Hansen
– tlf.: 2721 9427, mail: nana@sciencereport.dk

Nana Elving Hansen er journalist på Science Report. Hun er uddannet cand.comm. i Journalistik fra Roskilde Universitet og har 12 års erfaring som journalist og redaktør i dagbladsbranchen.

Nana har blandt andet fyldt spalterne ud i Jyllands-Posten, Ekstra Bladet og Urban og har beskæftiget sig bredt med både samfunds- og kulturstof samt forskningsformidling.

Annabella Pultz
– tlf.: 2190 6026, mail:
annabella@sustainreport.dk
Annabella Pultz er journalist på Sustain Report og skriver løbende til Science Report.

Hun er uddannet journalist, cand.public, fra Syddansk Universitet, hvor hun skrev speciale om skævvridningen af de danske mediers dækning af amerikansk og europæisk politik. Annabella Hun har tidligere arbejdet for Reuters, AFP, som freelancer og senest som redaktør for svenske Finwire. Hendes hjerte banker for bæredygtighed og ligestilling.

Daniel Nørremark
– mail:
daniel@sciencereport.dk
Daniel Nørremark er studentermedhjælper på Science Report og Sustain Report.

Han er i gang med sin bachelor i statskundskab ved Københavns Universitet. På Report-medierne er han blandt andet ansvarlig for vores sociale medier og for diverse researchopgaver.

Tor Arnbjørn
– tlf.: 2094 2073, mail: tor@sciencereport.dk
Tor Arnbjørn er chefredaktør (ansvh.) på Science Report. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, MA i menneskerettigheder fra City University, London og MBA fra Steinbeis University, Berlin. Han har i en årrække arbejdet med journalistik og ledelse i DR, bla. som radiochef for alle DRs kanaler, som chef for DR2s Debatten og P1 Morgen og udviklingschef.

ADVISORY BOARD:
For at hjælpe og guide os, har vi etableret et advisory board, som består af følgende seks personer:

  • Martin Ferro-Thomsen, stifter af Conferize.com og Issuu.com
  • Nikolaj Koppel, underdir. Tivoli
  • Nikolai Thyssen, nyhedsred. DR og stifter af Føljeton
  • Maria-Theresa Norn, forsknings- og analysechef, Tænketanken DEA
  • Ulrik Haagerup, dir. Constructive Institute, Aarhus Universitet
  • Vibeke Borberg, forskningschef, Danmarks Medie og Journalisthøjskole

KONTAKT SCIENCE REPORT:

Redaktion:
Mail: info@sciencereport.dk
Tlf. 2094 2073

Salg og abonnement:
Mail: lennart@sciencereport.dk
Tlf. 7174 7168

Vestergade 20B, 2
1456 København K

Science Report udgives af:
ScienceReport ApS
CVR nr. 3917 7218
ISSN: 2596-4607

Vi er tilmeldt Pressenævnet og er støttet af Kulturstyrelsens Innovationspulje