Om Science Report

Science Report er Danmarks uafhængige og dybdegående medie om dansk forskning

Vi fortæller hvad der sker i det danske forskningsmiljø med historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Vi ser på tværs af forskningsverdenen, formidler trends og tendenser og spotter konsekvenserne

Vores fokus er at sætte spot på mega- og metatendenserne i dansk forskning, så alle der interesserer sig for forskning, får et klart billede af hvad der rør sig i det danske forskningsmiljø og hvor vi er på vej hen.

Ved at levere velskrevne historier fra Danmarks bedste tænkere viser vi hvilke perspektiver for samfundsudviklingen, der tegnes i Danmarks forskningsmiljøer og vi beskæftiger os med de politiske sider af det danske forskningsmiljø med tyngde.

Science Report udkommer løbende på www.sciencereport.dk og sociale medier og udsender nyhedsbreve 43 uger om året.

Kvalitetsjournalistik koster penge. Derfor er vi nødt til at tage betaling for noget af vores journalistik. Er du interesseret i at høre mere om abonnementspriser, kan du læse mere her eller skrive en mail til info@sciencereport.dk, eller ringe til vores kommercielle afdeling på tlf. 7174 7168

Du kan også prøve 14 dage gratis og uden binding, ved at oprette dig her

Udover udgivelserne på www.sciencereport.dk producerer vi også journalistik for andre mediehuse. F.eks. laver vi fra primo 2018 podcasten “I Virkeligheden”, en videnskabspodcast til yngre lyttere i 29 afsnit, til Danmarks Radio.

Hvis du har en opgave eller en podcast du gerne vil have hjælp med, er du velkommen til at kontakte os på info@sciencereport.dk

REDAKTIONEN:
Bag Science Report står et hold dygtige journalister med indsigt i dansk forskning. Derudover bringer vi løbende indlæg fra forskere og nøgleaktører i den danske forskningsverden.

Science Reports faste redaktion består af:

Julie Lindhardt Høimark 
– tlf.: 2872 0491, mail: julie@sciencereport.dk
Julie Lindhardt Høimark er journalist på Science Report.

Hun er bachelor i medievidenskab og kandidat i analytisk journalistik fra Aarhus Universitet og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. 

Hun har tidligere arbejdet på Debatten på DR2, og har desuden beskæftiget sig med uddannelsespolitik og forskningsverdenen i studienævnet på Aarhus Universitet.

Desuden er Julie journalist på Science Reports podcast-produktioner, “I Virkeligheden” (2018) og “Forsiden af Medaljen” (2019), som produceres for DR’s P3. 

Søren Frandsen
– tlf.: 6133 8136, mail: soren@sciencereport.dk
Søren Frandsen er redaktør på Science Report.

Hun er uddannet journalist fra Roskilde Universitetscenter, hvorfra han også har en bachelor i Historie.

Søren har tidligere i sin karriere arbejdet for blandt andre Fagbladet Journalisten. Inden han kom til Science Report var han ansat som nyhedsjournalist og forsideredaktør på TV2.dk. Han har gennem hele sin karriere formidlet videnskabelige resultater i både artikler og bøger.

Tine Brødegaard Hansen
– tlf: 5188 1722, mail: tine@sustainreport.dk
Tine Brødegaard Hansen er redaktør på Sustain Report og skriver løbende på Science Report. Hun er cand.mag fra Roskilde Universitetscenter og har en Master i Journalistik fra Syddansk Universitet.

Hun har over ti års erfaring som journalist og redaktør fra bl.a. MediaWatch og Egmont Publising. Formidling af forskningsresultater har løbende været en del af Tines journalistiske virke og interesse. Tine har særligt fokus på de videnskabelige landvindinger inden for bæredygtighed og grøn omstilling.

Tor Arnbjørn
– tlf.: 2094 2073, mail: tor@sciencereport.dk
Tor Arnbjørn er chefredaktør (ansvh.) på Science Report. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, MA i menneskerettigheder fra City University, London og MBA fra Steinbeis University, Berlin. Han har i en årrække arbejdet med journalistik og ledelse i DR, bla. som radiochef for alle DRs kanaler, som chef for DR2s Debatten og P1 Morgen og udviklingschef.

ADVISORY BOARD:
For at hjælpe og guide os, har vi etableret et advisory board, som består af følgende seks personer:

  • Martin Ferro-Thomsen, stifter af Conferize.com og Issuu.com
  • Nikolaj Koppel, underdir. Tivoli
  • Nikolai Thyssen, nyhedsred. DR og stifter af Føljeton
  • Maria-Theresa Norn, forsknings- og analysechef, Tænketanken DEA
  • Ulrik Haagerup, dir. Constructive Institute, Aarhus Universitet
  • Vibeke Borberg, forskningschef, Danmarks Medie og Journalisthøjskole

KONTAKT SCIENCE REPORT:

Redaktion:
Mail: info@sciencereport.dk
Tlf. 2094 2073

Salg og abonnement:
Mail: lennart@sciencereport.dk
Tlf. 7174 7168

Vestergade 20B, 2
1456 København K

Science Report udgives af:
ScienceReport ApS
CVR nr. 3917 7218
ISSN: 2596-4707

Vi er tilmeldt Pressenævnet og er støttet af Kulturstyrelsens Innovationspulje