Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Andre skriver

Forsker bliver medlem af Nationalbankens direktion

Repræsentantskabet for Nationalbanken har valgt Signe Krogstrup til medlem af Nationalbankens direktion. Signe Krogstrup er 48 år og har siden 1. juni 2019 været vicedirektør og chef for afdelingen Økonomi og Pengepolitik i Nationalbanken.

“Efter en omfattende proces, hvor der har været et bredt felt af kvalificerede ansøgere, er valget faldet på Signe Krogstrup. Hun har et solidt fagligt fundament og international erfaring. Hun er herudover udviklingsorienteret med et stærkt strategisk fokus og en dygtig kommunikator,” udtaler Nationalbankens bestyrelsesformand, Christian Schultz.

Signe Krogstrup er cand. polit. fra Københavns Universitet og har desuden en ph.d. i international økonomi fra The Graduate Institute of International and Development Studies i Schweiz. Signe har en solid erfaring inden for økonomisk forskning og pengepolitik fra mange års arbejde i den schweiziske centralbank og Den Internationale Valutafond, IMF.

“Jeg er utrolig glad for og beæret over at skulle overtage posten som nationalbankdirektør efter Hugo Frey Jensen. Nationalbanken spiller en vigtig rolle som samfundsbærende institution, der nyder høj troværdighed. Den position vil jeg værne om og føre videre,” siger Signe Krogstrup.

Signe Krogstrup efterfølger nationalbankdirektør Hugo Frey Jensen den 1. november 2020. Hugo Frey Jensen har ønsket at fratræde stillingen for at gå på pension.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

McKinsey: Syv gode råd til klimaneutralitet og grønne gevinster

SOMMERLÆSNING: Mckinsey har undersøgt verdens førende virksomheders arbejde med bæredygtig og rentabel forretning. De erfaringer udstiller syv nøglefaktorer, som virksomheder bør fokusere på for at skalere og høste grønne gevinster.


Kvikguide: Sådan sikrer du dig mod at greenwashe

SOMMERLÆSNING: Sustain Report har allieret sig med tænketanken Frej og giver her virksomheder en quickquide til let og elegant at undgå greenwashing og dermed undgå at bryde markedsføringsloven.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.