Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Debat

Lundbeck giver tre bud til ny life science strategi

LIFE SCIENCE HAR ORDET. Vi har brug for flere kloge hoveder for at sikre life science. Det kræver en trefoldig aktiv politik, mener Elise Hauge fra Lundbeck.

Der skal en trefoldig aktiv politik til for at sikre life science, mener executive Vice President and Chief People Officer, i Lundbeck. Elise Hauge,.

Af Elise Hauge, Executive Vice President and Chief People Officer, Lundbeck.

Dansk Life Science er en enestående succeshistorie. I 2022 voksede eksporten af lægemidler med 15 procent og landede på mere end 157 milliarder kroner. Det svarer til, at 17 procent af al dansk eksport kommer fra virksomhederne i life science, som nu er Danmarks største eksportindustri.

Jeg er ikke i tvivl om, at en af de største udfordringer bliver mangel på kvalificeret arbejdskraft.

Elise Hauge, Executive Vice President and Chief People Officer, Lundbeck

Men udviklingen i dansk life science er ikke bare en succeshistorie, vi skal være stolte af. Det er en global styrkeposition, som vi som samfund skal gøre alt, hvad vi kan for at fastholde og udvikle. For den internationale konkurrence om de bedste mulige rammevilkår og de dygtigste talenter er benhård.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: