Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Penge & navne

Ny rektor til UC SYD

Alexander von Oettingen afløser Birthe Friis Mortensen på posten.

Alexander von Oettingen tiltræder som rektor ved UC SYD 1. juni. Foto: UC SYD.

Alexander von Oettingen bliver ny rektor på UC SYD.

Det oplyser UC SYD i en pressemeddelelse.

– Alexander brænder for og har et tæt kendskab til professionshøjskolesektoren og har gennem de seneste 20 år været en aktiv del af UC SYD. Først som underviser, så som leder, udviklingschef og -direktør og siden 2015 som prorektor ved UC SYD, siger bestyrelsesformand Stephanie Lose.

Alexander von Oettingen har en baggrund som Dr. pæd. Han har udgivet flere bøger, og i 2019 tildelte Gyldendal Uddannelse ham forlagets formidlingspris.

– Bestyrelsen ser frem til samarbejdet med Alexander von Oettingen og ønsker ham held og lykke med at føre UC SYD ind i næste udviklingsfase i samarbejde med ledelse og medarbejdere, siger Stephanie Lose.

Tiltræder officielt til juni

Alexander von Oettingen tiltræder sin nye stilling 1. juni. I perioden 22. marts til 31. maj vil han være fungerende rektor. Han afløser Birthe Friis Mortensen, der har været rektor de seneste ni år.

UC SYD er med omkring 6.500 studerende og cirka 700 ansatte den største videregående uddannelses- og vidensinstitution i Syd- og Sønderjylland. Professionshøjskolen har campusser i Esbjerg, Haderslev, Aabenraa og Kolding.

UC SYD foretager ligeledes forskning indenfor blandt andet velfærdsprofessionerne.

Forsiden lige nu:

Ny rapport vender vrangen ud på universitetsloven

En ny rapport viser store udfordringer med forskningsfriheden og arbejdsvilkår på de danske universiteter. Men det er lykkedes at modernisere universiteterne og få mere forskning ud i samfundet.

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.