Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Samfund

Flere hundrede nye forskere på vej til Chr. Hansen

Bioscience-virksomheden udvider sine forsknings- og udviklingsfaciliter.

Illustration af, hvordan Chr. Hansen kommer til at se ud efter udvidelsen. Foto: Vilhelm Lauritzen Arkitekter

250 nye forskere kan se frem til at starte arbejdsdagen hos Chr. Hansen i 2023, hvor byggeriet af deres nye forsknings- og udviklingsfaciliteter står klar.

Projektet er en del af bioscience-virksomhedens udvidelse af Hørsholm-hovedkontoret, og det indebærer også en helt ny innovationscampus med tilhørende laboratorier.

Det er her, at der skal være plads til de mange nye forskere, og Chr. Hansen håber at tiltrække talenter, der kan være med til at skabe vækst for virksomheden.

Chr. Hansen er nemlig leverandør af naturlige ingredienser og mikrobielle løsninger til den globale fødevareindustri, kosttilskudsbranchen og landbrugssektoren, og de oplever en stigende efterspørgsel på bæredygtige produkter.

– En moderne, fleksibel arbejdsplads med topmoderne laboratorier i inspirerende omgivelser vil hjælpe os med at tiltrække de talenter, vi har brug for at være på forkant og fortsætte vores rejse mod bæredygtighed. Det vil også være med til at styrke vores langsigtede position som en førende bioscience-virksomhed, siger finansdirektør i Chr. Hansen, Søren Westh Lonning.

Illustration af Chr. Hansens nye faciliteter. Foto: Vilhelm Lauritzen Arkitekter.

Nyt applikationscenter til afprøvning i realistisk miljø
Der skal også opføres et helt nyt applikationscenter, hvor det bliver muligt for bioscience-virksomheden at afprøve og lave nye innovationsprodukter i et realistisk produktionsmiljø.

– Med denne investering sikrer vi plads til vækst og innovation og gearer os selv til fremtiden, som tegner lovende for en virksomhed, der kan tilbyde naturlige og bæredygtige løsninger på en lang række af verdens vigtigste problemer, siger Søren Westh Lonning og uddyber:

– Det er for eksempel at hindre madspild, effektivisere landbruget for at kunne brødføde en stigende verdensbefolkning og generelt reducere brugen af kemikalier, siger han.

Den samlede udvidelse tilfører de eksisterende bygninger 15.000 m2 og koster 412 mio. kr.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.