Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Andre skriver

Ralf Hemmingsen er udpeget som nyt medlem af SDU’s bestyrelse

SDU’s bestyrelse har i dag fået et nyt medlem. Professor Ralf Hemmingsen, der i 2005-2017 var rektor på Københavns Universitet, er udpeget for de næste fire år.

Ralf Hemmingsen er uddannet læge og har siden 1995 været professor i psykiatri på KU. Han var også i en årrække dekan for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på KU.

Udpegningen af et nyt bestyrelsesmedlem er affødt af, at SDU ved årsskiftet fik ny bestyrelsesformand. Niels Thorborg afløste Lars Nørby Johansen, som udtrådte af bestyrelsen. Niels Thorborg sad i forvejen i bestyrelsen, som derfor skulle suppleres.

Læs mere her:

https://www.sdu.dk/da/nyheder/aktuelt_fra_sdu/nyt_bestyrelsesmedlem

Forsiden lige nu:


Nationalmuseet: Giv os adgang til forskning og nedbryd siloer

Museer bliver ofte overset i den forskningspolitiske debat, fordi de er født i et andet ministerie. Men forskningen i museumsverden er unik og har brug for at blive lukket ind og få del i de helt lavpraktiske goder, der følger med, mener Nationalmuseet.SDU tilknytter amerikansk topforsker

Gregory Clark, en af verdens førende økonomiske historikere, rykker næste år til SDU fra University of California. Ansættelsen muliggøres af en bevilling på 10 mio. kroner fra Danmarks Grundforskningsfond.


Seneste artikler:


Ung historiker vinder talent-pris

Gry Jexen har demonstreret en imponerende fremsynethed i sin måde at formidle på, lyder det i begrundelsen.Podcast: CSR-kommunikation med Line Schmeltz Dam

Tidligere fortalte virksomheder sjældent om CSR og samfundsansvar. I dag er virkeligheden en anden, fortæller Line Schmeltz Dam i denne udgave af ’Bæredygtig Business’.SDU udpeger ny dekan

– Han har alle forudsætninger for at styrke Det Samfundsvidenskabelige Fakultet yderligere, siger SDU-rektor om ny dekan.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.