Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Andre skriver

SDU-professor bliver formand til Finanstilsynet

Nina Dietz Legind, der er professor ved Syddansk Universitet, er blevet udpeget som ny formand for Finanstilsynets bestyrelse af erhvervsminister Simon Kollerup.

Erhvervsminister Simon Kollerup siger:

”Danmark skal kendetegnes ved et stabilt finansielt system, som man kan have tillid til. Opgaven er derfor at sikre de højeste standarder, inden for en branche som samtidig skal kunne drives effektivt.  Derfor er Finanstilsynet en central institution, som varetager en meget vigtig opgave for vores samfund, og jeg er meget glad for, at Nina Dietz Legind har sagt ja til at lede det arbejde som formand for Finanstilsynet. Nina Dietz Legind vil bidrage med solide juridiske kompetencer, dyb indsigt i det finansielle område og stor erfaring fra sit øvrige virke.”

Nina Dietz Legind udtaler:

“Jeg er rigtig glad for at have fået muligheden for at være med til at præge Finanstilsynets arbejde de kommende år. Tilsynet har stor betydning for, at danskerne har tillid til vores finansielle institutter og pensions- og forsikringsselskaber, og jeg er sammen med den øvrige bestyrelse klar til at leve op til den tillid. Jeg glæder mig til at bringe mine egne kompetencer i spil og til, sammen med tilsynets dygtige medarbejdere, at levere et solidt grundlag for det finansielle system og en kontrolindsats, der lever op til de højeste standarder.”

Bestyrelsen i Finanstilsynet har nu følgende medlemmer:

Professor, Ph.d., SDU, Nina Dietz Legind (formand)
Fhv. direktør i Sydbank, Preben Lund Hansen (næstformand)
CFO i Scandinavian Tobacco Group, Marianne Rørslev Bock
Vicedirektør, Danmarks Nationalbank, Karsten Biltoft
Fhv. generalsekretær i Financial Stability Board, Svein Andresen

Forsiden lige nu:

DTU er det bedste tekniske universitet i Europa

DTU har nået sin mission: De bliver anerkendt som talentfabrik og rugekasse for innovativ forskning og industrisamarbejder, der gavner samfundet. Derfor får de førstepladsen som det bedste tekniske universitet i Europa på den nye rangliste, EngiRank.


Seneste artikler:

McKinsey: Syv gode råd til klimaneutralitet og grønne gevinster

SOMMERLÆSNING: Mckinsey har undersøgt verdens førende virksomheders arbejde med bæredygtig og rentabel forretning. De erfaringer udstiller syv nøglefaktorer, som virksomheder bør fokusere på for at skalere og høste grønne gevinster.


Kvikguide: Sådan sikrer du dig mod at greenwashe

SOMMERLÆSNING: Sustain Report har allieret sig med tænketanken Frej og giver her virksomheder en quickquide til let og elegant at undgå greenwashing og dermed undgå at bryde markedsføringsloven.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.