Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Finans

Her er Life Science Rådets fem nye anbefalinger

Life Science har været i massivt vokseværk i erhvervsregi og som forskningsområde. Life Science Rådet giver nu fem anbefalinger til, hvordan sektoren kan holde temporet til gavn for patienter, vækst og velfærd.

Life Science industriens vareeksport alene er tredoblet de seneste 12 år. Innovation og forskning skal fastholde den udvikling. Foto: Istock/ Grodenkoff

Life Science. Det har været det helt store buzz word det seneste årti. Og det er af gode grunde. Vareeskporten er tredoblet de seneste 12 år, arbejdspladser vælter frem, investeringskronerne strømmer til, og forskningen fremavler nye løsninger til et presset sundhedsvæsen.

Med andre ord har Life Science formået at skabe en både forskningsmæssig og industriel styrkeposition i verdensklasse indenfor sundhedsvidenskaben og som uundværlig medspiller i medicinalindustrien. Det slår Erhvervsministeriet fast.

Derfor fremsætter Life Science Rådet nu fem anbefalinger til at sikre den fortsatte udvikling. Her er forskning og innovation nøgleordene.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: