Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Forside

Innovationsfonden kaster 23 mio. i brintforskning

Innovationsfonden investerer 23 mio. kr. i projekt, der skal lægge grundstenen for et nyt eksporteventyr inden for brint, skriver energy-supply.dk.  Målet med pengene er at nedbringe omkostningerne ved at skabe brinten, som er en af de største hæmsko for, at det bliver mere udbredt. Med projektet EEEHy vil forskere på DTU og Aarhus Universitet sammen med en række private partnere teste nye materialer, mere effektive teknologier og nyudviklede elektrolyseceller.

Forsiden lige nu:


Lundbeckfonden støtter neuroforskere med 54 millioner kroner

Lundbeckfonden støtter 11 forskere med fem millioner hver som del af fondens Ascending Investigators-program for 2022. Programmet støtter erfarne forskningstalenter med at etablere forskerkarrierer indenfor neurovidenskaben.Forskningen er fanget i en mandsdomineret fortid, som skriger på opgør

Videnskabernes Selskab og Videnskabsår22 inviterede til oplæg og diskussion om kønsdiversitet i forskningsverden. Forskere, landets største fonde og tænketanken DEA gav status og stillede skarpt på udfordringer og konkrete tiltag, der skal understøtte flere kvinders muligheder i akademia.


Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.