Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Forside

Mænd og kvinder er lige gode til at lave mad i hjemmet

Par i den samme husstand har madlavningskompetencer i samme liga, men kvinderne fører, når det kommer til bagværk og dessert. Det viser en ny rapport fra Aarhus Universitet, skriver Au.dk.

– Der er en høj grad af lighed mellem mænd og kvinder, men kvinder er lidt mere avancerede, når det handler om bagværk og desserter, siger Tino Bech-Larsen, som er lektor på MAPP Centret ved Aarhus Universitet og en af forfatterne bag rapporten ”Kvalitetsindeks 2017 og fortsætter:

-Mænd og kvinder er enige om, at det er kvinderne, der bestemmer mest i forhold til madvareindkøb. Kvinderne henter desuden mere inspiration til madlavningen i kogebøger, TV-programmer og madblogs end mænd gør, og de lærer mere fra sig i køkkenet, siger Tino Bech-Larsen, der er  lektor på MAPP Centret ved Aarhus Universitet og en af forfatterne bag rapporten ”Kvalitetsindeks 2017.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Podcast: Nykredit og fremtidens bæredygtige bankforretning

Ny EU-lovgivning er på vej – også til bankerne. Koncerndirektør i Nykredit, Tonny Thierry Andersen, mener, at de næste 10 år vil indebære den største forandring, finanssektoren har set i mange årtier. Trods det hilser han lovgivningen velkommen.


Flere virksomheder vil bo grønt

Med pensionsselskaberne som fortrop lægger et stigende antal investorer og virksomheder vægt på bæredygtighed og ESG på markedet for kontorejendomme.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.