Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Forside

Mickael Bech udnævnt til direktør for VIVE

SFI og KORA blev i juli slået sammen til VIVE. Mickael Bech skal stå i spidsen.

Mickael Bech bliver direktør for Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd (VIVE)

Den tidligere KORA-direktør, Mickael Bech, kunne blive siddende i direktørstolen, da han 1. august tiltrådte stillingen som frontmand for VIVE.

Han er professor i sundhedsøkonomi og har tidligere været leder af Institut for Virksomhedsledelse og Økonomi ved Syddansk Universitet samt leder af det sundhedsøkonomiske forskningscenter COHERED. Han nåede at være to år hos KORA inden fusionen i juli, og Mickael Bech ser frem til at varetage den nye opgave.

– Fusionen giver mulighed for at etablere en helt central og stærk vidensorganisation, hvor VIVE bygger videre på styrkerne fra SFI og KORA og fastholder fokus på forsknings- og analyseaktiviteter inden for de nuværende emneområder. Jeg glæder mig til sammen med medarbejderne at samle og styrke de faglige miljøer, så VIVE kan bidrage med relevant og aktuel viden til udviklingen af det danske velfærdssamfund.

Det er Økonomi- og Indenrigsminister, Simon Emil Ammitzbøll, der har udnævnt Mickael Bech som frontmand for det nye uafhængige forsknings- og analysecenter, og VIVEs bestyrelsesformand Nina Smith fra Århus Universitet har stor tiltro til samarbejdet med direktøren:

– Mickael Bech har stor ledelsesmæssig erfaring med topledelse i vidensorganisationer, og han har både som leder og forsker et solidt kendskab til anvendelsesorienteret forskning og analyse i relation til velfærdssamfundets udvikling. Mickael er den helt rette til at opbygge et stærkt center, som kan videreføre og styrke de nuværende analyse- og forskningsaktiviteter.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Urtidsforsker modtager årslegat på 5 mio. kroner

Donald Canfield, professor i økologi og forskningsleder på Biologisk Institut, Syddansk Universitet, modtager Villum Kann Rasmussens Årslegat til Teknisk og Naturvidenskabelig Forskning 2023 på 5 mio. kroner.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.