Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Forside

Prorektor på KU Lykke Friis holder orlov

NAVNE: Lykke Friis, prorektor på Københavns Universitet, holder orlov fra 1. august til 1. december

Lykke Friis holder orlov til 1. december 2017.

KU’s prorektor Lykke Friis holder orlov fra 1. august til 1. december 2017. Det forestående tyske valg og et rejselegat har fået Lykke Friis til at tage forskningsorlov uden løn fra sit arbejde som prorektor på Københavns universitet. Det skriver Uniavisen.dk

Lykke Friis skal under sin orlov kommentere det tyske valg for TV2 og være tilknyttet tænketanken European Council of Foreign Relations i Berlin.

Lykke Friis har i flere år forsket og arbejdet med EU og europapolitik, hvor hun bl.a. har udgivet flere videnskabelige artikler om emnet. Derudover har hun undervist i internationale forhold og europæisk politik på KU og Copenhagen Business School. Hun ser derfor frem til at fordybe sig i yderligere i sit forskningsfelt.

Lykke Friis understreget dog, at orloven ikke er et farvel:

– Nu tager jeg en pause for at lade mine Europa-batterier helt op, men jeg glæder mig til at komme tilbage i december og genoptage arbejdet. Skriver hun på kunet.dk

Forsiden lige nu:

Stor forskningsbevilling skal få danskerne op af sofaen

Forskere fra Syddansk Universitet har modtaget støtte fra Nordea-fonden til at videreføre den nationale måling ’Danmark i Bevægelse’ og blive klogere på børn, unge og voksnes bevægelsesvaner. Målet er at skabe et mere fysisk aktivt Danmark.

Seneste artikler:

Robothænder med følelser

Jakob Dideriksen fra Aalborg Universitet har med en støtte fra Danmarks Frie Forskningsfond undersøgt, om man kan skabe robotarme, som kan imitere nervesystemet i vores hænder og arme. Det kan vi godt. Men der er stadig lang vej endnu. 

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.