Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Forside

Stefan Hermann ny formand for danske professionshøjskoler

Rektor på Professionshøjskolen Metropol Stefan Hermann er valgt for en toårig periode

Rektor på Professionshøjskolen Metropol, Stefan Hermann, er blevet valgt for en toårig periode.

Stefan Hermann har været rektor på Metropol siden 2008 og er fra 2. juni ny formand for de danske professionshøjskoler. De danske professionshøjskoler er en sammenslutning af landets syv professionshøjskoler, Danmarks Medie og Journalisthøjskole, DJMX og Maskinmesterskolen.

Ud over at være rektor er Stefan Hermann en ivrig debattør og forfatter. Han har tidligere stået i spidsen for regeringens ekspertgruppe om ’Bedre veje til ungdomsuddannelserne’. Ekspertgruppen afleverede i foråret 2017 en række anbefalinger til regeringen.

Hans seneste bog ’Hvor står kampen om dannelsen’ rammer lige ned i den aktuelle uddannelsespolitiske dagsorden om moderne dannelse.

Stefan Hermann er oprindelig uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet, og har tidligere blandt andet været vicedirektør på ARKEN Museum for Moderne Kunst.

I forbindelse med sin udnævnelse udtalte Stefan Hermann til Altinget.dk, at han ønsker at skabe større fokus på professionshøjskolerne hos politikerne på Christiansborg.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Når køn bliver en (lille) forskningsfordel

Er det en fordel at være kvindelig forsker i mandsdominerede moskemiljøer? Ja, det kan det være, og måske har kvindelige forskere også mere blik for køn i deres forskning, antyder islamforsker Lene Kühle i dette indlæg.

Nyt center skal styrke den forsvarsteknologiske udvikling i Danmark

De danske universiteter har sammen med fem godkendte serviceinstitutter dannet Nationalt Forsvarsteknologisk Center (NFC). Centret forankres på Aalborg Universitet, og ambitionen er at styrke udviklingen af nye teknologier og øge samarbejdet mellem industrien, Forsvaret og universiteterne.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.