Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Penge & navne

100.000 kroner i fødselshjælp til et ERC-grant

100.000 kroner i fødselshjælp til forskere – unge som erfarne – der barsler med en ansøgning til et ERC-grant. Sådan lyder et nyt tilbud fra dekanatet, der har øremærket 1,5 millioner kroner til støtte af udvalgte forskere, der skal i gang med en ERC-ansøgning.

– Det er en krævende opgave at skrive en ERC-ansøgning, og derfor har vi besluttet at hjælpe 15 forskere, der har en god, men ikke færdigbearbejdet idé, med 100.000 kroner, der kan kvalificere forskningsprojektet og dermed føre til en rigtig god ansøgning, siger prodekan for forskning, Ole Steen Nielsen.

Pengene skal søges senest 1. juli i år, og hvis man udvælges som modtager af en 100.000 kroners-pakke, kan pengene bruges til hvad som helst, der klæder forskeren på til at få sendt en ERC-ansøgning afsted. Det er en nagelfast del af vilkåret, at det skal ende med en ERC-ansøgning senest to år efter, at pengene er bevilget.

Læs mere her.

Forsiden lige nu:

DTU er det bedste tekniske universitet i Europa

DTU har nået sin mission: De bliver anerkendt som talentfabrik og rugekasse for innovativ forskning og industrisamarbejder, der gavner samfundet. Derfor får de førstepladsen som det bedste tekniske universitet i Europa på den nye rangliste, EngiRank.


Seneste artikler:

McKinsey: Syv gode råd til klimaneutralitet og grønne gevinster

SOMMERLÆSNING: Mckinsey har undersøgt verdens førende virksomheders arbejde med bæredygtig og rentabel forretning. De erfaringer udstiller syv nøglefaktorer, som virksomheder bør fokusere på for at skalere og høste grønne gevinster.


Kvikguide: Sådan sikrer du dig mod at greenwashe

SOMMERLÆSNING: Sustain Report har allieret sig med tænketanken Frej og giver her virksomheder en quickquide til let og elegant at undgå greenwashing og dermed undgå at bryde markedsføringsloven.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.