Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Kultur

Aarhus får en ny stor litteraturfestival

Der er godt nyt til alle litteraturelskere i Danmark. I juni 2018 lancerer Aarhus Litteraturcenter, Aarhus Kommune og Folkeuniversitetet i Aarhus en ny stor international litteraturfestival, der i 11 dage vil fylde Smilets By med litteraturarrangementer.

Aarhus kommer til at summe af dansk og international litteratur, når byens nye internationale litteraturfestival, LiteratureXchange, løber af stablen 14. – 24. juni 2018. Festivalen vil foregå i hele byen på cafeer, på tage og på kulturinstitutioner som Dokk1, Godsbanen, ARoS og i Midtbyens Kirker.

– Det er vigtigt, at byens kulturliv fortsat udvikler sig, tænker stort og ikke mindst, at den i lyset af Kulturhovedstad 2017 bliver ved med at tænke internationalt. Det er derfor afgørende med initiativer som dette og det glæder mig, at der kommer forfattere ikke kun fra Europa men o gså fra Mellemøsten, Asien, Afrika og Syd – og Nordamerika til festivalen. Dermed kan publikum i Aarhus igen glæde sig til en spændende internationalt oplevelse, siger rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad – Ahmad.

Læs mere om begivenheden her.

Forsiden lige nu:

DTU er det bedste tekniske universitet i Europa

DTU har nået sin mission: De bliver anerkendt som talentfabrik og rugekasse for innovativ forskning og industrisamarbejder, der gavner samfundet. Derfor får de førstepladsen som det bedste tekniske universitet i Europa på den nye rangliste, EngiRank.


Seneste artikler:

McKinsey: Syv gode råd til klimaneutralitet og grønne gevinster

SOMMERLÆSNING: Mckinsey har undersøgt verdens førende virksomheders arbejde med bæredygtig og rentabel forretning. De erfaringer udstiller syv nøglefaktorer, som virksomheder bør fokusere på for at skalere og høste grønne gevinster.


Kvikguide: Sådan sikrer du dig mod at greenwashe

SOMMERLÆSNING: Sustain Report har allieret sig med tænketanken Frej og giver her virksomheder en quickquide til let og elegant at undgå greenwashing og dermed undgå at bryde markedsføringsloven.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.