Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Andre medier

Ralf Hemmingsen er udpeget som nyt medlem af SDU’s bestyrelse

SDU’s bestyrelse har i dag fået et nyt medlem. Professor Ralf Hemmingsen, der i 2005-2017 var rektor på Københavns Universitet, er udpeget for de næste fire år.

Ralf Hemmingsen er uddannet læge og har siden 1995 været professor i psykiatri på KU. Han var også i en årrække dekan for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på KU.

Udpegningen af et nyt bestyrelsesmedlem er affødt af, at SDU ved årsskiftet fik ny bestyrelsesformand. Niels Thorborg afløste Lars Nørby Johansen, som udtrådte af bestyrelsen. Niels Thorborg sad i forvejen i bestyrelsen, som derfor skulle suppleres.

Læs mere her:

https://www.sdu.dk/da/nyheder/aktuelt_fra_sdu/nyt_bestyrelsesmedlem

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Forbrugerne skal elske en mindre og bedre garderobe

PODCAST. Lars Riis forlod den traditionelle modebranche og har startet tøjfirmaet ELSK. I podcasten Bæredygtig Business taler Steffen Max Høgh med ham om fast fashion, og hvordan man får kunderne til at betale en højere pris for kvalitetstøj.


Frit spil for greenwashing i primetime på Danmarks Radio

SOMMERLÆSNING: DR-programmet Løvens Hule er effektiv reklameplatform. Men DR kontrollerer ikke, at iværksætternes påstande om miljø- og klimavenlige produkter holder vand. DR svigter seerne siger CSR-ekspert.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.