Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Kultur

Videnskab med en fadøl i hånden: Her er vores 7 anbefalinger til Bloom

FORMIDLING. I weekenden løber videnskabsfestivallen Bloom af stablen i København. Under trækronerne i Søndermarken står den på tre dage med videnskab, forskning og natur og et omfattende program, vi er dykket ned i for dig.

Bloom giver fri entre til en tredages festival i København, der blander natur, videnskab og kultur. Foto: Malthe Ivarsson

Madboder, fadøl, musikoptrædener, festivaltoiletter og grupper af mennesker samlet på tæpper i en park.

Den beskrivelse kunne passe på så godt som alle i den uendelige række af festivaler, der løber af stablen i løbet af sommerhalvåret. Festivalen Bloom skille sig dog på særligt to områder ud i det større festivalslandskab.

Først og fremmest er det en gratis fornøjelse for alle, der skulle have lyst til at lægge vejen forbi Søndermarken i København fra den 24. til 26. maj. Dernæst - og mest essentielt - er det en festival over tre dage, hvor forskning, videnskab og natur er i centrum. Som Bloom skriver på sin hjemmeside, inviteres forskningen “ud af laboratorier og auditorier for at skabe et åndehul af viden, kloge betragtninger og velbegrundede fakta.” 

Vi har dykket ned i det omfattende program og fundet vores personlige favoritter blandt de talks, walks og debatter, du kan opleve under Søndermarkens trækroner.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her:

Discover more from Science Report

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading