Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Ny viden

Ny platform giver sundhedsprofessionelle valideret viden om hjernen

Lundbeckfonden har nedsat et fakultet af 54 forskere til at udvælge, opdatere og præsentere neurologiens bedste forskning. 

Lundbeckfonden har skabt en ny platform om hjernens vidunderlige mysterier og sygdomme. Foto: Khanchit Khirisutchalual/iStock.

Lundbeckfonden har skabt en ny platform om hjernens vidunderlige mysterier og sygdomme. 

Indholdet er frit tilgængeligt for alle. Og selvom håbet er, at alle der har en interesse for hjernen, vil gå på opdagelse i illustrationer, artikler og videoerne, så er den nye platform, Neurotorium, primært henvendt de sundhedsprofessionelle og forskere. 

Og det gør noget ved formidlingen, fortæller Maria Nordfang, Scientific Programme Director for Neurotorium, Lundbeckfonden, som har stået i spidsen for at udvikle den nye platform. 

– Platformen er målrettet fagfolk. Vi tilbyder ny viden, der er en konsensus om er valid og er relevant i klinikken, ikke nødvendigvis den allernyeste, men den vigtigste. Vi tilbyder lægen, der blev uddannet for tyve år siden, en opdatering eller opkvalificering af sin viden, siger hun.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: