Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Penge & navne

Færre europæere vil læse i UK efter Brexit

Næsten to ud af fem potentielle studerende fra Europa har sagt, at de er mindre interesserede i at studere i Storbritannien på grund af Brexit, og næste en ud af tre er ikke klar over, at studerende, der starter deres studier i 2018-19 ville fortsætte med at betale det samme beløb, som indlandske studerende, under hele uddannelsen, viser en ny undersøgelse.

I modsætning til dette viser det sig, at studerende uden for Europa, her inkluderet Pakistan, Sudan, Etiopien, Kina og Hong Kong, er væsentlig mere interesserede i at studere i Storbritannien som et resultat af Brexit. Dette er primært på grund af faldet af det britiske pund, hvilket vil gøre uddannelse i Storbritannien billigere.

Læs hele historien her (artiklen er på engelsk).

Forsiden lige nu:


Lundbeckfonden støtter neuroforskere med 54 millioner kroner

Lundbeckfonden støtter 11 forskere med fem millioner hver som del af fondens Ascending Investigators-program for 2022. Programmet støtter erfarne forskningstalenter med at etablere forskerkarrierer indenfor neurovidenskaben.Forskningen er fanget i en mandsdomineret fortid, som skriger på opgør

Videnskabernes Selskab og Videnskabsår22 inviterede til oplæg og diskussion om kønsdiversitet i forskningsverden. Forskere, landets største fonde og tænketanken DEA gav status og stillede skarpt på udfordringer og konkrete tiltag, der skal understøtte flere kvinders muligheder i akademia.


Seneste artikler:


Podcast: Ramaskrig da Northside blev kødfri

Er der noget, der kan få folk helt op i det røde felt er det, hvis man tager kødet fra dem. Dele af publikum reagerede kraftigt på Northside Festivals beslutning om at blive kødfri i 2022. Men blev de væk? Smuglede de kød ind? Lyt med og bliv klogere.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.