Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Penge & navne

Færre europæere vil læse i UK efter Brexit

Næsten to ud af fem potentielle studerende fra Europa har sagt, at de er mindre interesserede i at studere i Storbritannien på grund af Brexit, og næste en ud af tre er ikke klar over, at studerende, der starter deres studier i 2018-19 ville fortsætte med at betale det samme beløb, som indlandske studerende, under hele uddannelsen, viser en ny undersøgelse.

I modsætning til dette viser det sig, at studerende uden for Europa, her inkluderet Pakistan, Sudan, Etiopien, Kina og Hong Kong, er væsentlig mere interesserede i at studere i Storbritannien som et resultat af Brexit. Dette er primært på grund af faldet af det britiske pund, hvilket vil gøre uddannelse i Storbritannien billigere.

Læs hele historien her (artiklen er på engelsk).

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Podcast: Nykredit og fremtidens bæredygtige bankforretning

Ny EU-lovgivning er på vej – også til bankerne. Koncerndirektør i Nykredit, Tonny Thierry Andersen, mener, at de næste 10 år vil indebære den største forandring, finanssektoren har set i mange årtier. Trods det hilser han lovgivningen velkommen.


Flere virksomheder vil bo grønt

Med pensionsselskaberne som fortrop lægger et stigende antal investorer og virksomheder vægt på bæredygtighed og ESG på markedet for kontorejendomme.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.