Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Penge & navne

Færre europæere vil læse i UK efter Brexit

Næsten to ud af fem potentielle studerende fra Europa har sagt, at de er mindre interesserede i at studere i Storbritannien på grund af Brexit, og næste en ud af tre er ikke klar over, at studerende, der starter deres studier i 2018-19 ville fortsætte med at betale det samme beløb, som indlandske studerende, under hele uddannelsen, viser en ny undersøgelse.

I modsætning til dette viser det sig, at studerende uden for Europa, her inkluderet Pakistan, Sudan, Etiopien, Kina og Hong Kong, er væsentlig mere interesserede i at studere i Storbritannien som et resultat af Brexit. Dette er primært på grund af faldet af det britiske pund, hvilket vil gøre uddannelse i Storbritannien billigere.

Læs hele historien her (artiklen er på engelsk).

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:


Ung historiker vinder talent-pris

Gry Jexen har demonstreret en imponerende fremsynethed i sin måde at formidle på, lyder det i begrundelsen.Podcast: CSR-kommunikation med Line Schmeltz Dam

Tidligere fortalte virksomheder sjældent om CSR og samfundsansvar. I dag er virkeligheden en anden, fortæller Line Schmeltz Dam i denne udgave af ’Bæredygtig Business’.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.