Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Penge & navne

Hanne Leth Andersen tager endnu en tørn på Roskilde Universitet

Rektor på Roskilde Universitet vil fortsætte arbejdet med at styrke universitetets relationer til omverdenen og levere forskning, som bidrager til at løse samfundets udfordringer – og ikke mindst sikre, at de studerende har et stærkt og godt studiemiljø tæt på forskerne.

Hanne Leth Andersen, nuværende rektor på Roskilde Universitet, fortsætter som rektor de næste år. Pressefoto.

Professor i universitetspædagogik Hanne Leth Andersen fortsætter som rektor på Roskilde Universitet.

Hanne Leth Andersen har været rektor siden 2014, og bestyrelsesformand Carsten Toft Boesen er meget glad for, at den nuværende rektor gennem de seneste ni år ønsker at fortsætte:

- Hanne Leth Andersen er i fuld gang med nogle for Roskilde Universitet meget vigtige udviklingsprojekter, og vi har stor tillid til, at hun besidder den helt rigtige kombination af indsigt, vedholdenhed og musikalitet, der skal til for at nå godt i mål med opgaverne. Især lægger vi vægt på øget studenterrekruttering og beskæftigelsesgrad af vores kandidater, fortsat styrkelse af universitetets forskningsprofil og ikke mindst værdiskabelsen for vores interessenter i Region Sjælland, siger bestyrelsesformand Carsten Toft Boesen i en pressemeddelelse.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: