Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Penge & navne

Jesper Kallestrup bliver ny dekan på humaniora på KU

Det bliver Jesper Kallestrup, der skal afløse Ulf Hedetoft som dekan på Det Humanistiske Fakultet på Københavns Universitet.

Det skriver Uniavisen.dk

Humaniora har de seneste år været ramt af besparelser og uro. Så det er noget af en opgave, der venter den nye mand i spidsen for fakultetet.

Rektor Henrik C. Wegener glæder sig over den nye ansættelse:

– Det er med stor glæde, at vi kan ansætte professor Jesper Kallestrup som ny dekan på Det Humanistiske Fakultet. Han går en yderst vigtig og krævende opgave i møde. Jeg er overbevist om, at han med afsæt i sin flotte akademiske karriere, internationale ledelseserfaring samt universitetets nye strategi er den helt rette til at lede og styrke Humaniora. Både på uddannelses- og forskningsområdet, siger han i en pressemeddelelse.

 

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Svanemærket strammer kravene til byggeri

Miljømærkning Danmark skærper og fermsætter nye krav til cirkulær økonomi, klima og biodiversitet i nybyggeri for at kan bryste sig med Svanemærket. Nye typer af bygninger kan nu også opnå miljømærket.


Samarbejde skal styrke landbrugets ESG-værktøj

SEGES Innovation og Innovationscenter for Økologisk Landbrug arbejder sammen om ESG-værktøj. I første omgange til klimabelastning, i fremtiden skal værktøjet også måle biodiversitet, dyrevelfærd og social ansvarlighed.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.