Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Penge & navne

Jesper Kallestrup bliver ny dekan på humaniora på KU

Det bliver Jesper Kallestrup, der skal afløse Ulf Hedetoft som dekan på Det Humanistiske Fakultet på Københavns Universitet.

Det skriver Uniavisen.dk

Humaniora har de seneste år været ramt af besparelser og uro. Så det er noget af en opgave, der venter den nye mand i spidsen for fakultetet.

Rektor Henrik C. Wegener glæder sig over den nye ansættelse:

– Det er med stor glæde, at vi kan ansætte professor Jesper Kallestrup som ny dekan på Det Humanistiske Fakultet. Han går en yderst vigtig og krævende opgave i møde. Jeg er overbevist om, at han med afsæt i sin flotte akademiske karriere, internationale ledelseserfaring samt universitetets nye strategi er den helt rette til at lede og styrke Humaniora. Både på uddannelses- og forskningsområdet, siger han i en pressemeddelelse.

 

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

De åbnede dørene for både ligestilling og omstilling

FEMININ FORTROP. På hver sit felt har Lise Kingo og Connie Hedegaard været med til at sætte bæredygtighed på dagsordenen. Vi har benyttet 8. marts til en snak med dem og to andre kvindelige bæredygtighedsveteraner.


Når køn bliver en (lille) forskningsfordel

Er det en fordel at være kvindelig forsker i mandsdominerede moskemiljøer? Ja, det kan det være, og måske har kvindelige forskere også mere blik for køn i deres forskning, antyder islamforsker Lene Kühle i dette indlæg.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.