Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Penge & navne

Jesper Kallestrup bliver ny dekan på humaniora på KU

Det bliver Jesper Kallestrup, der skal afløse Ulf Hedetoft som dekan på Det Humanistiske Fakultet på Københavns Universitet.

Det skriver Uniavisen.dk

Humaniora har de seneste år været ramt af besparelser og uro. Så det er noget af en opgave, der venter den nye mand i spidsen for fakultetet.

Rektor Henrik C. Wegener glæder sig over den nye ansættelse:

– Det er med stor glæde, at vi kan ansætte professor Jesper Kallestrup som ny dekan på Det Humanistiske Fakultet. Han går en yderst vigtig og krævende opgave i møde. Jeg er overbevist om, at han med afsæt i sin flotte akademiske karriere, internationale ledelseserfaring samt universitetets nye strategi er den helt rette til at lede og styrke Humaniora. Både på uddannelses- og forskningsområdet, siger han i en pressemeddelelse.

 

Forsiden lige nu:


Aarhus Universitet åbner et center for plastikforskning

Verdenshavene fyldes med plastik, og det globale samfund kan ikke følge med produktionen og nedbryde den store mængde, der produceres hvert år. Det vil Aarhus Universitet og professor Daniel Otzen nu gøre noget ved.PET har skruet markant op for indsatsen

Den stigende spionagetrussel mod dansk forskning udfordrer både PET og den danske forskningsverden. Derfor har PET skruet op for indsatsen på området, forklarer Anders Henriksen, chef for kontraspionage hos PET.


Seneste artikler:


SDU udpeger ny dekan

– Han har alle forudsætninger for at styrke Det Samfundsvidenskabelige Fakultet yderligere, siger SDU-rektor om ny dekan.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.