Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Penge & navne

Mød Villum Fondens seks nye kvindelige internationale postdocs

Villum Fonden har netop udpeget de seks modtagere af fondens internationale postdoc-bevillinger. Forskerne får bevillinger for i alt 14,5 mio. kroner til deres forskning, der alle behandler bæredygtighed på forskellige måder – mød dem her.

De seks nye modtagere af Villum Fondens internationale postdoc-bevillinger. Fra venstre: Eliana Lozano, Rucha Anil Deshpande, Irina Lachina, Teresa Anna Steiner og Nataly Olivia Allasi Canales. Foto: Villum Fonden

Villum International Postdoc er Villum Fondens karrierekickstartsforløb for kvindelige tekniske og naturvidenskabelige forskere.

Programmet er udviklet i samarbejde med de danske universiteter for at støtte forskerne på det tidspunkt i universitetsforskerkarriereforløbet, hvor der sker et stort frafald af kvinder på de danske universiteter.

De nye Villum International Postdocs er: Nataly Olivia Allasi Canales (KU), Rucha Anil Deshpande (DTU), Irina Iachina (SDU), Eliana Lozano (AAU), Jolanta Rieksta (KU) og Teresa Anna Steiner (DTU).

De seks forskere er blevet udpeget af universiteterne som særlige talenter og herefter fagligt vurderet af Villum Fondens arbejdsgruppe for teknisk og naturvidenskabelig forskning:

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: