Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Penge & navne

Ny formand for CBS-bestyrelsen er udpeget

Det er rutinerede kræfter, som træder ind i CBS’ bestyrelse. Ny formand for bestyrelsen bliver administrerende direktør i PensionDanmark, Torben Möger Pedersen. Han afløser Karsten Dybvad, som udtræder af bestyrelsen efter udløb af sin funktionsperiode 30. juni. Torben Möger Pedersen er topchef gennem 25 år for Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskab. Selskabet har fire gange vundet prisen som Europas bedste pensionsselskab, administrerer mere end 240 mia. kroner og har FN’s bæredygtighedsmål som værdigrundlag.

Torben Möger Pedersen har en stærk bestyrelseserfaring, blandt andet med aktuelle poster i Arbejdernes Landsbank, Gigtforeningen, Symbionfonden, Gefion Gymnasium, Det Udenrigspolitiske Selskab, Forsikring & Pension og Aalborg Universitet, hvor han udtræder som næstformand på grund af formandsposten på CBS. Han har et indgående kendskab til CBS gennem sin stilling som formand for Danish Society for Education and Business (DSEB), som tilbage i 1917 var stifter af CBS. Han underviser desuden på bestyrelsesuddannelserne i regi af CBS Executive og er også adjungeret professor på CBS.

Samtidigt er Lilian Mogensen udpeget som nyt bestyrelsesmedlem på CBS i stedet for Lisbet Thyge Frandsen, der fratrådte i 2018. Lilian Mogensen har senest været koncerndirektør i ATP/direktør i Udbetaling Danmark og er rådgiver og professionelt bestyrelsesmedlem med fokus på digitale transformationer, HR og strategi. Hun har blandt andet siddet i bestyrelsen på IT Universitetet i 12 år. Hun tiltræder omgående.

Forsiden lige nu:


Aarhus Universitet åbner et center for plastikforskning

Verdenshavene fyldes med plastik, og det globale samfund kan ikke følge med produktionen og nedbryde den store mængde, der produceres hvert år. Det vil Aarhus Universitet og professor Daniel Otzen nu gøre noget ved.PET har skruet markant op for indsatsen

Den stigende spionagetrussel mod dansk forskning udfordrer både PET og den danske forskningsverden. Derfor har PET skruet op for indsatsen på området, forklarer Anders Henriksen, chef for kontraspionage hos PET.


Seneste artikler:


SDU udpeger ny dekan

– Han har alle forudsætninger for at styrke Det Samfundsvidenskabelige Fakultet yderligere, siger SDU-rektor om ny dekan.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.