Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Penge & navne

Ny prodekan vil tænke pantenter og forretning sammen

Professor, opfinder og virksomhedsejer Jesper Wengel træder til som ny prodekan for Innovation og Samfundsrelationer på Det Natur og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. Han har tre klare succeskriterier.

Professor i bioorganisk kemi Jesper Wengel vil som ny prodekan veksle sin ekpertise fra forskning og industril til endnu mere innovationen på Det Natur og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. Foto: iStock/ champpixs.

Universiteterne bliver i højere og højere grad anset som en rugekasse for innovative aspiranter til både industri og forskning.

Professor Jesper Wengels CV er netop en fortælling om den innovative linedans mellem forskning i universitetsverden og iværksætteri med tryk på patentmaskinerne.

Han forekommer derfor også som et oplagt valg som ny prodekan for Innovation og Samfundsrelationer på Science - Det Natur og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. Han indtager posten fra 1. september 2023, oplyser universitetet.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: