Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Andre skriver

Nyt bestyrelsesmedlem på Aalborg Universitet

NAVNE: Aalborg Universitet har netop udpeget Torben Möger Pedersen som nyt eksternt medlem til sin bestyrelse.

Aalborg Universitet har netop udpeget Torben Möger Pedersen som nyt eksternt medlem til sin bestyrelse. Det sker blandt andet på baggrund af hans arbejde som administrerende direktør for PensionDanmark, bestyrelsesformand for Danish Society of Education and Business og hans medlemsskab af en lang række andre bestyrelser.

-Torben Möger Pedersen besidder i kraft af sin brede profil, store netværk og lange erfaring med bestyrelsesarbejde en lang række kompetencer, der vil gavne Aalborg Universitet. Han har indblik i universitetssektoren, universitetets samarbejdspartnere og aftagere, siger bestyrelsesformand Lene Espersen ifølge Min By Aalborg.

Det nye medlem bliver en af seks eksterne medlemmer i bestyrelsen, som i alt tæller 11 mennesker.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Når køn bliver en (lille) forskningsfordel

Er det en fordel at være kvindelig forsker i mandsdominerede moskemiljøer? Ja, det kan det være, og måske har kvindelige forskere også mere blik for køn i deres forskning, antyder islamforsker Lene Kühle i dette indlæg.

Nyt center skal styrke den forsvarsteknologiske udvikling i Danmark

De danske universiteter har sammen med fem godkendte serviceinstitutter dannet Nationalt Forsvarsteknologisk Center (NFC). Centret forankres på Aalborg Universitet, og ambitionen er at styrke udviklingen af nye teknologier og øge samarbejdet mellem industrien, Forsvaret og universiteterne.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.