Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Andre skriver

Nyt bestyrelsesmedlem på Aalborg Universitet

NAVNE: Aalborg Universitet har netop udpeget Torben Möger Pedersen som nyt eksternt medlem til sin bestyrelse.

Aalborg Universitet har netop udpeget Torben Möger Pedersen som nyt eksternt medlem til sin bestyrelse. Det sker blandt andet på baggrund af hans arbejde som administrerende direktør for PensionDanmark, bestyrelsesformand for Danish Society of Education and Business og hans medlemsskab af en lang række andre bestyrelser.

-Torben Möger Pedersen besidder i kraft af sin brede profil, store netværk og lange erfaring med bestyrelsesarbejde en lang række kompetencer, der vil gavne Aalborg Universitet. Han har indblik i universitetssektoren, universitetets samarbejdspartnere og aftagere, siger bestyrelsesformand Lene Espersen ifølge Min By Aalborg.

Det nye medlem bliver en af seks eksterne medlemmer i bestyrelsen, som i alt tæller 11 mennesker.

Forsiden lige nu:

Robothænder med følelser

Jakob Dideriksen fra Aalborg Universitet har med en støtte fra Danmarks Frie Forskningsfond undersøgt, om man kan skabe robotarme, som kan imitere nervesystemet i vores hænder og arme. Det kan vi godt. Men der er stadig lang vej endnu. 

Poker og kapløb: Nobelvinder afslører enkel hemmelighed til succes

Nobelpristager og kræftforsker William G. Kaelin Jr. deler ud af erfaringer fra det internationale forskningsmiljø og giver råd til, hvordan forskere kan brænde igennem kapløb og konflikter for at opnå en plads i verdenseliten og på nobelprispodiet.

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.