Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Penge & navne

Roskilde Universitet skriver kontrakt med maritim gigant

Roskilde Universitet har indgået aftale med MAN Energy Solutions. Aftalen skal bl.a. udvikle bedre transportmuligheder og bane vej for flere typer af samarbejder mellem Roskilde Universitet, MAN Energy Solutions og lokalområder i Roskilde Kommune.

Hanne Leth Andersen, rektor for RUC, og Bjarne Foldager, landechef for MAN Energy Solutions, underskriver partnerskabsaftale. Foto: Roskilde Universitet.

Bedre transportmuligheder, studier af tilhørsforhold under hybridarbejde og tiltrækning af talenter. Det er noget af idégrundlaget for et nyt samarbejde mellem Roskilde Universitet og teknologikoncernen MAN Energy Solutions.

MAN Energy Solutions er førende inden for udvikling af grøn motorteknologi til den internationale maritime industri, og virksomheden har planer om at flytte koncernens tre hovedkontorer øst for Storebælt til Roskilde og bygge nyt hovedsæde ved Trekroner.

Det nye hovedsæde ventes at stå klart i løbet af fem år, men flytningen skal ske gradvist.

Partnerskabsaftalen er indgået af Hanne Leth Andersen, rektor for Roskilde Universitet, og Bjarne Foldager, landechef for MAN Energy Solutions Bjarne Foldager.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: