Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Penge & navne

Søren Brostrøms arvtager er fundet

Coronageneralen Søren Brostrøm går af. Direktør i Akutberedskabet i Region Hovedstaden Jonas Egebart overtager direktørposten i Sundhedsstyrelsen med en mission om at styrke kernefaglighed og nærhed.

​Jonas Egebart forlader d. 1. oktober sin stilling som direktør i Region Hovedstadens Akutberedskab for at tiltræde som ny direktør i Sundhedsstyrelsen. Foto: Region Hovedstaden.

Søren Brostrøm blev noget nær Sundhedsstyrelsen rockstjerne. Mens landet lukkede ned løftede han sin rolle som direktør for styrelsen til at blive en folkekær coronageneral - både på skærmen, i spalterne og på de sociale medier.

Han blev den rolige røst bag mundbindet for unge såvel som gamle. Men intet varer evigt - hverken coronas lænker eller Brostrøms lederskab.

Da Søren Brostrøms åremålsansættelse udløb besluttede han, at han ikke ville søge stillingen og en ny periode i efteråret. Nu er hans arvtager fundet.

Direktør i Akutberedskabet i Region Hovedstaden Jonas Egebart overtager direktørposten i Sundhedsstyrelsen den 1. oktober 2023, oplyser Indenrigs- og Sundhedsministeriet.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: