Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Penge & navne

Tore Duvold er ny direktør for innovationsfonden

Innovationsfondens bestyrelse har netop konstitueret vicedirektør Tore Duvold som direktør for fonden. Tore Duvold overtager posten fra Peter Høngaard Andersen, som stopper efter fem år som direktør for fonden.

Tore Duvold er konstitueret som direktør for fonden frem til efteråret, hvor processen med at ansætte en ny direktør forventes at være afsluttet.

Tore har været vicedirektør for Innovationsfonden med særligt ansvar for fondens Grand Solutions-investeringer siden sin ansættelse i juni 2015.

Fondens nye konstituerede direktør har mange års erfaring fra det private erhvervsliv. Tore Duvold har blandt andet været med til at etablere en biotekvirksomhed, ligesom han har været forskningsdirektør i den danske medicinalkoncern Leo Pharma.

Tore Duvold er uddannet i organisk kemi fra universiteterne i Oslo og Bergen og har en ph.d.-grad i bioorganisk kemi fra Université Louis Pasteur i Strasbourg i Frankrig. Derudover har han taget lederuddannelser på henholdsvis IMD i Schweiz og Insead i Frankrig.

Forsiden lige nu:


Aarhus Universitet åbner et center for plastikforskning

Verdenshavene fyldes med plastik, og det globale samfund kan ikke følge med produktionen og nedbryde den store mængde, der produceres hvert år. Det vil Aarhus Universitet og professor Daniel Otzen nu gøre noget ved.PET har skruet markant op for indsatsen

Den stigende spionagetrussel mod dansk forskning udfordrer både PET og den danske forskningsverden. Derfor har PET skruet op for indsatsen på området, forklarer Anders Henriksen, chef for kontraspionage hos PET.


Seneste artikler:


SDU udpeger ny dekan

– Han har alle forudsætninger for at styrke Det Samfundsvidenskabelige Fakultet yderligere, siger SDU-rektor om ny dekan.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.