Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Politik

Dekaner i fælles front mod forslag til nyt erhvervsfremmesystem

I disse dage forhandler politikerne om en ændring af erhvervsfremmesystemet ud fra en rapport, som regeringen modtog for en måned siden.

I en fælles kronik i Ingeniøren advarer dekanerne for de danske universiteters tekniske og naturvidenskabelige fakulteter mod at fjerne regionernes rolle og give mindre plads til universiteterne i de bestyrelser, der skal være omdrejningspunkt for erhvervsfremmeindsatsen.

Læs hele historien her.

Forsiden lige nu:


Forskningen i Region Sjælland har vokseværk

På seks år er Regions Sjællands samlede antal af forskningsartikler steget med over 50 procent. ​Særligt to forskningsområder og et hospital høster gode resultater.Københavns Universitet brillierer i Champions League

Forskere fra Københavns Universitet modtog otte ud af 14 danske Starting Grants, da European Research Council (ERC) uddelte bevillinger tidligere på ugen. Prorektor David Dreyer Lassen kalder ERC for forskningsfinansieringens Champions League, og glæder sig over, at flere af forskerne kommer udefra.


Seneste artikler:


Podcast: Ramaskrig da Northside blev kødfri

Er der noget, der kan få folk helt op i det røde felt er det, hvis man tager kødet fra dem. Dele af publikum reagerede kraftigt på Northside Festivals beslutning om at blive kødfri i 2022. Men blev de væk? Smuglede de kød ind? Lyt med og bliv klogere.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.