Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Politik

Ulla Tørnæs: – Forskning i forsvarsteknologi skal opprioriteres markant

VALGSERIE – ORDFØRERNE: Venstre vil styrke forskning i forsvarsteknologi, og gøre F&U- fradraget på 130 procent permanent, for at hjælpe de danske forskningsvirksomheder, forklarer forskningsordfører Ulla Tørnæs.

Ulla Tørnæs og Venstre vil styrke forskning i forsvarsteknologi. De mener, at Danmark er sakket bagud sammenlignet med vores nabolande. Foto: Venstre

I ORDFØRERNE – en valgserie der udkommer løbende i ugerne op til folketingsvalget den 1. november, spørger vi forskningsordførerne fra de enkelte partier, hvad de vil arbejde for, hvis de bliver en del af den kommende regering.

Vi skal bl.a. høre om deres visioner for dansk forskning, hvilke forskningsområder de helt konkret vil prioritere og hvordan de vil forbedre vilkårene for forskningsbaserede virksomheder.

I dag gælder det Ulla Tørnæs, folketingsmedlem og forskningsordfører for Venstre.

Hun læste i starten af sin politiske karriere jura ved Københavns Universitet, og har tidligere været både medlem af Europa-Parlamentet samt undervisningsminister, uddannelses- og forskningsminister, minister for udviklingsbistand og minister for udviklingssamarbejde.

Hvordan skal dansk forskning se ud i 2030? Hvad er jeres visioner?

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: