Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Kultur

Aarhus får en ny stor litteraturfestival

Der er godt nyt til alle litteraturelskere i Danmark. I juni 2018 lancerer Aarhus Litteraturcenter, Aarhus Kommune og Folkeuniversitetet i Aarhus en ny stor international litteraturfestival, der i 11 dage vil fylde Smilets By med litteraturarrangementer.

Aarhus kommer til at summe af dansk og international litteratur, når byens nye internationale litteraturfestival, LiteratureXchange, løber af stablen 14. – 24. juni 2018. Festivalen vil foregå i hele byen på cafeer, på tage og på kulturinstitutioner som Dokk1, Godsbanen, ARoS og i Midtbyens Kirker.

– Det er vigtigt, at byens kulturliv fortsat udvikler sig, tænker stort og ikke mindst, at den i lyset af Kulturhovedstad 2017 bliver ved med at tænke internationalt. Det er derfor afgørende med initiativer som dette og det glæder mig, at der kommer forfattere ikke kun fra Europa men o gså fra Mellemøsten, Asien, Afrika og Syd – og Nordamerika til festivalen. Dermed kan publikum i Aarhus igen glæde sig til en spændende internationalt oplevelse, siger rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad – Ahmad.

Læs mere om begivenheden her.

Forsiden lige nu:

Flere permanente forskningsmidler vil give en bedre balance

Der skal rettes op på de forskningsmæssige skævheder, hvis potentialet i dansk forskning skal udnyttes til fulde, understreger den akademiske fagforening DM og peger på to barrierer i diskussionen om fordeling af forskningsmidler.


Forskningsmastodont lander milliardoverskud for 2022

Novozymes endte 2022 med et overskud på 3,7 milliarder kroner – cirka 500 millioner mere end året inden. Væksten bekræfter, at vores bioløsninger er mere relevante end nogensinde, udtaler Ester Baiget, Præsident og CEO.


Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.