Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Samfund

Du kan stadig nå at søge midler fra EUopSTART

Hvis du har planlagt at søge penge til et projekt under EU’s program Horizon 2020 i 2018 kan du søge fondsmidler til at dække udgifter forbundet med selve ansøgningsproceduren fra EUopSTART hos Uddannelse- og Forskningsministeriet.

Ansøgningsfristen er den 30. oktober 2017 kl 12.00

EUopSTART har til formål at understøtte danske virksomheders og videninstitutioners deltagelse i europæisk forskning og innovation.

Der kan søges om tilskud til dækning af udgifter, der afholdes i tilskudsperioden, og som er relevante og nødvendige og direkte vedrører forberedelsen af ansøgningen, så som løn rejser og konsulentydelser.

Forsiden lige nu:


Aarhus Universitet åbner et center for plastikforskning

Verdenshavene fyldes med plastik, og det globale samfund kan ikke følge med produktionen og nedbryde den store mængde, der produceres hvert år. Det vil Aarhus Universitet og professor Daniel Otzen nu gøre noget ved.PET har skruet markant op for indsatsen

Den stigende spionagetrussel mod dansk forskning udfordrer både PET og den danske forskningsverden. Derfor har PET skruet op for indsatsen på området, forklarer Anders Henriksen, chef for kontraspionage hos PET.


Seneste artikler:


SDU udpeger ny dekan

– Han har alle forudsætninger for at styrke Det Samfundsvidenskabelige Fakultet yderligere, siger SDU-rektor om ny dekan.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.