Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Samfund

Du kan stadig nå at søge midler fra EUopSTART

Hvis du har planlagt at søge penge til et projekt under EU’s program Horizon 2020 i 2018 kan du søge fondsmidler til at dække udgifter forbundet med selve ansøgningsproceduren fra EUopSTART hos Uddannelse- og Forskningsministeriet.

Ansøgningsfristen er den 30. oktober 2017 kl 12.00

EUopSTART har til formål at understøtte danske virksomheders og videninstitutioners deltagelse i europæisk forskning og innovation.

Der kan søges om tilskud til dækning af udgifter, der afholdes i tilskudsperioden, og som er relevante og nødvendige og direkte vedrører forberedelsen af ansøgningen, så som løn rejser og konsulentydelser.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

De åbnede dørene for både ligestilling og omstilling

FEMININ FORTROP. På hver sit felt har Lise Kingo og Connie Hedegaard været med til at sætte bæredygtighed på dagsordenen. Vi har benyttet 8. marts til en snak med dem og to andre kvindelige bæredygtighedsveteraner.


Når køn bliver en (lille) forskningsfordel

Er det en fordel at være kvindelig forsker i mandsdominerede moskemiljøer? Ja, det kan det være, og måske har kvindelige forskere også mere blik for køn i deres forskning, antyder islamforsker Lene Kühle i dette indlæg.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.