Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Debat

Flemming Besenbacher: vi har brug for en ny uddannelsesmodel

-Fleksibiliteten og sikkerheden vil i de kommende år blive udfordret, og flere traditionelle jobs vil blive forandret eller helt forsvinde i takt med, at teknologien griber ind i vores hverdag, skriver formanden for Carlsbergfondet i Berlingske, og fortsætter:

-Og her er en (hyper)aktiv arbejdsmarkedspolitik ikke nok. Den skal suppleres af et moderne uddannelsessystem, flexication, der kombinerer kernefaglighed og flidsetik (sikkerhed) med nysgerrighed og kreativitet (fleksibilitet).

Forsiden lige nu:


Lundbeckfonden støtter neuroforskere med 54 millioner kroner

Lundbeckfonden støtter 11 forskere med fem millioner hver som del af fondens Ascending Investigators-program for 2022. Programmet støtter erfarne forskningstalenter med at etablere forskerkarrierer indenfor neurovidenskaben.Forskningen er fanget i en mandsdomineret fortid, som skriger på opgør

Videnskabernes Selskab og Videnskabsår22 inviterede til oplæg og diskussion om kønsdiversitet i forskningsverden. Forskere, landets største fonde og tænketanken DEA gav status og stillede skarpt på udfordringer og konkrete tiltag, der skal understøtte flere kvinders muligheder i akademia.


Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.