Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Debat

Flemming Besenbacher: vi har brug for en ny uddannelsesmodel

-Fleksibiliteten og sikkerheden vil i de kommende år blive udfordret, og flere traditionelle jobs vil blive forandret eller helt forsvinde i takt med, at teknologien griber ind i vores hverdag, skriver formanden for Carlsbergfondet i Berlingske, og fortsætter:

-Og her er en (hyper)aktiv arbejdsmarkedspolitik ikke nok. Den skal suppleres af et moderne uddannelsessystem, flexication, der kombinerer kernefaglighed og flidsetik (sikkerhed) med nysgerrighed og kreativitet (fleksibilitet).

Forsiden lige nu:

Sådan tiltrækker du forskningskonferencer

De færreste forskere ved, hvordan man tiltrækker konferencer, selvom de betyder meget for både værtsforskerens karriere og universiteters evne til at hente udenlandske topforskere.


Poker og kapløb: Nobelvinder afslører enkel hemmelighed til succes

Nobelpristager og kræftforsker William G. Kaelin Jr. deler ud af erfaringer fra det internationale forskningsmiljø og giver råd til, hvordan forskere kan brænde igennem kapløb og konflikter for at opnå en plads i verdenseliten og på nobelprispodiet.


Seneste artikler:

Svanemærket strammer kravene til byggeri

Miljømærkning Danmark skærper og fermsætter nye krav til cirkulær økonomi, klima og biodiversitet i nybyggeri for at kan bryste sig med Svanemærket. Nye typer af bygninger kan nu også opnå miljømærket.


Samarbejde skal styrke landbrugets ESG-værktøj

SEGES Innovation og Innovationscenter for Økologisk Landbrug arbejder sammen om ESG-værktøj. I første omgange til klimabelastning, i fremtiden skal værktøjet også måle biodiversitet, dyrevelfærd og social ansvarlighed.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.