Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Samfund

Opgør indefra: Danske forskere skal lede verdensførende tidsskrift

RUC-profiler varmer op til et opgør med det kritiserede publikationssystem som nye redaktører på det højest estimerede tidsskrift indenfor deres felt. Deres trumfkort er store visioner om open acces og nye finansieringsmodeller.

Ole Helby Petersen (t.v.) og Kim Sass Mikkelsen er nye redaktører på Journal of Public Administration Research and Theory. Foto: RUC.

En af de vigstige valutaer i forskningsverden er publikationer i de store videnskabelige tidsskrifter. Man kan elske eller hade det - forskere ynder at gøre begge. Men man kommer ikke uden om det. Det er den hellige gral til international kvalitetstjekket videnskab og CV-billetten til en forskerkarriere.

Nu får danskere for første gang noget at sige i den uundgåelige jagt på videnskabelige bedømmelse og udgivelse. Og det byder på nye tider.

Professor Ole Helby Petersen og lektor Kim Sass Mikkelsen har netop vundet posterne som henholdsvis redaktør og medredaktør for det højest estimerede tidsskrift indenfor forskning i offentlig forvaltning i verden: Journal of Public Administration Research and Theory (JPART).

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: