Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Ny viden

Aarhus Universitet rangeret som Danmarks mest bæredygtige

Ny liste rangerer universiteter efter udvalgte bæredygtighedskriterier. Aarhus Universitet er det bedst placerede danske universitet – og blandt de tre bedste i Norden. Se de danske universiteters placeringer her.

Aarhus Universitet er rangeret som Danmarks mest bæredygtige universitet på en ny QS-rangliste. Foto: Lars Kruse

Den 26. oktober lancerede QS (Quacquarelli Symonds) en ny rangliste - The QS World University Rankings: Sustainability 2023.

QS er en af ​​verdens førende udbydere af analyser af og indsigt i den globale videregående uddannelsessektor, og deres årlige rangliste over de bedste universiteter i verden bliver hvert år imødeset med spænding.

Nu har de udgivet en ny bæredygtighedsrangliste baseret på kriterier, der spænder fra det enkelte universitets mangfoldighedspolitik til indsatsen for at nedbringe CO2-aftrykket.

Det bedste placerede danske universitet er Aarhus Universitet, der indtager 15. pladsen på ranglisten.

Universitetet er sammen med svenske Uppsala Universitet og Lunds Universitet på henholdsvis 11. og 12. pladsen, de bedst placerede universiteter i Norden.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: