Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Cand.fløde er fortid – Karrierekanon giver smugkig i den bæredygtige branches gennembrud

Susanne stormer har været på kvindelig fremmarch fra Novo Nordisk og affaldssektoren til toppen af PwC. I bæredygtighedens navn modbeviser hun fordomme om kvindefag og “CSO barbiedukker”.

Det er i modvind, man for alvor kan gøre en forskel, mener PwC-partner Susanne Stormer. Det har hun bevist gennem sin karriere. Privatfoto.

Susanne Stormer var med før, der var en branche for bæredygtighed. Før de store giganter som Novo Nordisk arbejdede med rapportering, og der var noget, som hed ESG eller ressourceøkonomi. Hun var allerede i gang med den grønne mission, før den kom på dagsorden, dengang man kastede øgenavne efter den første bæredygtige uddannelse – “cand.fløde”.

Som leder af PwC Danmarks sustainability-afdeling har hun stor indflydelse i både egen virksomhed og hos de mange kundevirksomheder.

Karrierevejen dertil består af en lang række milepæle for en branches fødsel og tranformation. Men når man spørger Susanne Stormer om, hvorfor det lige blev bæredygtighed, der blev hendes karrierevej, svarer hun, at det var summen af tilfældigheder.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: