Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Sustain

De unge skal lære om ansvarligt forbrug

LB’s fonde uddeler 1,2 millioner kroner til at fremme Verdensmål 12.

LB's fonde uddeler 1,2 millioner kroner til at fremme Verdensmål 12.

LB Forsikrings fonde uddeler i år mere end 1,2 millioner kroner, der i år skal gå til sætte Verdensmål 12 ‘Ansvarligt forbrug og produktion’ på dagsordnen hos børn og unge.

Det meddeler forsikringsselskabet i en pressemeddelelse.

Pengene skal gå til projekter inden for pædagogik og undervisning, og LB, eller Lærerstandens Brandforsikring, håber på, at pengene vil være med til at sikre større ansvarlighed inden for Verdensmålets tema.

Fondene, der består af LB Fonden samt LB Foreningens Fond, uddelte i 2020 370.000 kroner med fokus på Verdensmål nummer fire, der handler om at sikre kvalitetsuddannelse.

LB Forsikring, der med 400.000 medlemmer er Danmarks tredjestørste forsikringsselskab på privatmarkedet, landede en bundlinje på 493,9 millioner kroner i 2020.

Ansøgningsfristen for at få en del af puljen af fondsmidlerne er 1. september 2021.

Forsiden lige nu:

Ny aftale: Den nationale rumkonference skal afholdes på SDU, AU og AAU

Uddannelses- og Forskningsministeriet vil de næste tre år holde sin årlige nationale rumkonference i samarbejde med SDU, Aarhus Universitet og Aalborg Universitet. Første konference bliver afholdt på SDU i 2023 og vil få fokus på tværfaglighed i rumforskningen og vækstlaget i den danske rumindustri.

Værsgo, politikere: Her er forskningsverdens ønskeliste

Science Reports valgserie har afsøgt forskningsverdens udfordringer og ønsker til det kommende rul af politikere. Enden er nået, og nu lander hermed den samlede ønskeliste med de fem største ønsker til at sikre forskningen nu og i fremtiden.

Seneste artikler:

Da mennesket tæmmede sig selv, fik evolutionen et andet fortegn

Den antropologiske selvtæmningstese bliver udfoldet og tryktestet i en ny bog af videnskabsformidler Thomas Thaulov Raab. Han mener, at det er på tide, at der kommer en tværfaglig historie om, hvordan mennesket tæmmede sig selv.

Kæmpestor tilslutning til ny Science Festival for de alleryngste

En ny lillesøster til den landsdækkende Naturvidenskabsfestival ser ud til at få en flyvende start. Flere end 600 dagtilbud over hele Danmark er i denne uge i gang med deres første Mikro Science Festival fyldt med leg og små eksperimenter.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.