Connect with us

Hvad søger du?

Science ReportScience Report

Sustain

De unge skal lære om ansvarligt forbrug

LB’s fonde uddeler 1,2 millioner kroner til at fremme Verdensmål 12.

LB's fonde uddeler 1,2 millioner kroner til at fremme Verdensmål 12.

LB Forsikrings fonde uddeler i år mere end 1,2 millioner kroner, der i år skal gå til sætte Verdensmål 12 ‘Ansvarligt forbrug og produktion’ på dagsordnen hos børn og unge.

Det meddeler forsikringsselskabet i en pressemeddelelse.

Pengene skal gå til projekter inden for pædagogik og undervisning, og LB, eller Lærerstandens Brandforsikring, håber på, at pengene vil være med til at sikre større ansvarlighed inden for Verdensmålets tema.

Fondene, der består af LB Fonden samt LB Foreningens Fond, uddelte i 2020 370.000 kroner med fokus på Verdensmål nummer fire, der handler om at sikre kvalitetsuddannelse.

LB Forsikring, der med 400.000 medlemmer er Danmarks tredjestørste forsikringsselskab på privatmarkedet, landede en bundlinje på 493,9 millioner kroner i 2020.

Ansøgningsfristen for at få en del af puljen af fondsmidlerne er 1. september 2021.

Forsiden lige nu:

– Alle ved det, men ingen siger det højt

Forskeres vidnesbyrd om kritisabel rekruttering og tavhedskultur udstiller en forkert præmis, huller i praksis og behov for mere støtte til opdelte karriereveje, mener organisationer.

CBS og kapitalfond vil nytænke kapitaltung grøn industri

CBS og Nordic Alpha Partners indgår partnerskab, der gennem forskning og praksis skal udvikle det finansielle økosystem og styrke danske HardTech-virksomheder. Det skal sikre dansk føring i milliardindustri.

Dansk professors forskning passede ikke til Harvard University

Philippe Grandjean, professor i miljømedicin ved SDU, stopper sit mangeårige virke som adjungeret professor på Harvard University. Det sker angiveligt, fordi Harvard University ønsker at distancere sig fra hans forskning i fluorid.

Seneste artikler:

Nyt center skal styrke den forsvarsteknologiske udvikling i Danmark

De danske universiteter har sammen med fem godkendte serviceinstitutter dannet Nationalt Forsvarsteknologisk Center (NFC). Centret forankres på Aalborg Universitet, og ambitionen er at styrke udviklingen af nye teknologier og øge samarbejdet mellem industrien, Forsvaret og universiteterne.

Urtidsforsker modtager årslegat på 5 mio. kroner

Donald Canfield, professor i økologi og forskningsleder på Biologisk Institut, Syddansk Universitet, modtager Villum Kann Rasmussens Årslegat til Teknisk og Naturvidenskabelig Forskning 2023 på 5 mio. kroner.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.