Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Entreprenør og grossist skal løfte Genbyg til næste niveau

Enemærke & Petersen og Carl Ras bliver en del af ejerkredsen i Genbyg. Målet er at løfte brugen af genbrugsmaterialer hos de professionelle bygherrer.

De to stiftere af Genbyg og direktørerne fra Carl Ras og Enemærke & Petersen havde smil på, da de præsenterede det nye samarbejde. PR-for: Enemærke&Petersen.

Det startede i en baggård i Københavns Nordvestkvarter for 24 år siden. I mange år var lokationen på Amager. Nu tager virksomheden Genbyg et skridt videre. Grossistvirksomheden Carl Ras og entreprenøren Enemærke & Petersen træder ind som medejere med hver 20 procent, og kommer begge til at arbejde tæt sammen med Genbyg.

-Vi kommer ikke bare med penge, vi sætter os også ind ind i maskinrummet med vores medarbejdere. Genbyg har skabt en fin forretning især på markedet for private kunder. Nu skal vi være med til at udvikle Genbyg til et nyt niveau, hvor vi også skal se på de professionelle bygherrer. Her kan vi hjælpe dem med storskalaerfaring,  siger adm. direktør Troels Aggersbo fra Enemærke & Petersen.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: