Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Etik og indtjening er ikke modsætninger

Der er ikke nogen modsætning mellem at ville tjene penge og at være etisk. Det mener man i konsulentbureauet Etikos, hvor xx og xx er de seneste gæster i podcasten ‘Bæredygtig Business’ med Steffen Max Høgh. Han er desuden CSR-direktør i Holmris B8.

Man kan ellers få det indtryk, at virksomheders fokus på profit er en hindring for at blive mere bæredygtige og samfundsansvarlige.

Fra 2021 bør virksomheder for eksempel have et formål, som er større end at tjene penge. Sådan lyder en overvejelse hos Selskab for God Virksomhedsledelse, xxx i Børsen.

De kortsigtede krav til resultater, som særligt mange børsnoterede virksomheder er underlagt, ses også af nogen som en hæmsko for en mere bæredygtig drift og for at tage samfundsansvar.

 

 

Forsiden lige nu:

939 forskere og akademiske medarbejdere opfordrer til boykot af israelske forskere

Universitetsansatte på tværs af norden, herunder 139 i Danmark, har skrevet under på en støtteerklæring, hvori de opfordrer de nordiske universiteter til at kræve våbenhvile og boykotte al samarbejde med israelske akademiske institutioner. Det puster til debatten om forskeres ret til at udtrykke sig i en særligt betændt debat.


Seneste artikler:

Forbrugerne skal elske en mindre og bedre garderobe

PODCAST. Lars Riis forlod den traditionelle modebranche og har startet tøjfirmaet ELSK. I podcasten Bæredygtig Business taler Steffen Max Høgh med ham om fast fashion, og hvordan man får kunderne til at betale en højere pris for kvalitetstøj.


Frit spil for greenwashing i primetime på Danmarks Radio

SOMMERLÆSNING: DR-programmet Løvens Hule er effektiv reklameplatform. Men DR kontrollerer ikke, at iværksætternes påstande om miljø- og klimavenlige produkter holder vand. DR svigter seerne siger CSR-ekspert.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.