Connect with us

Hi, what are you looking for?

Science ReportScience Report

Sustain

Etisk Handel Danmark ruster virksomheder med skridt-for-skridt guide til due diligence

Due dilligence kommer til at sætte nye krav til ansvarlige værdikæder. Derfor lancerer Etisk Handel Danmark onlineguiden ‘De 6 skridt’, der omsætter internationale retningslinjer for miljø og menneskerettigheder til praksis og cases.

Etisk Handel udgiver guiden ‘De6skridt.dk’, der viser, hvordan du, skridt for skridt, får processer på plads for at respektere menneskerettigheder og miljø i værdikæden, og hvilke ressourcer og redskaber du kan bruge. Foto: Etisk Handel.

Opkøb, salg, samarbejde. Alle forhold skal frem fra menneskerettigheder til miljø og klima, når virksomheder skal dokumentere deres samfundsansvar i hele deres værdikæde. Due diligence bliver med andre ord det nye sort, slår Etisk Handel fast.

Alle kan og bør gå i gang.

Nanna Callisen Bang, direktør i Etisk Handel Danmark

Derfor lancerer Etisk Handel Danmark en version 2:0 af onlineguiden ’De 6 skridt’, der klæder SMV’er på til at udføre due diligence, for både menneskerettigheder, miljø og klima.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Science Report er du opdateret på det danske forskningsmiljø.

Vi giver dig historier om forskningspolitik, debatindlæg fra forskere og nøglepersoner og artikler om de nyeste forskningstendenser.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: